Välkommen till nya | k a t t i s d a g a r |

Flytt!

Ny domän innebär att flytt av bloggen, och då måste jag såklart passa på att förändra lite här inne! :) Mer förändringar kommer framöver, men jag orkar inte vänta på att sjösätta bloggen mer nu. :P Om du ser nåt som ser väldigt konstigt ut, eller hittar något som inte verkar fungera är jag tacksam om du hör av dig, antingen genom att skriva en liten kommentar här i bloggen eller via kontaktformuläret.

Mina prenumeranter på Bloglovin ska flyttas över automatiskt till den nya adressen, hoppas det funkar! Ni övriga – glöm inte uppdatera era länkar!

Tack Charlotte för allt moraliskt stöd, hihi! ;)

OBS! Eventuellt kommer nya kommentarer att kräva godkännande av mig första gången ni skriver, så bli inte förvånad över att kommentaren inte dyker upp direkt.

13 kommentarer:

 1. HEJ ! VILKEN FIN HEMSIDA NI FÅTT ! EN LITEN UNDRAN…SKULLE DU HA TID & LUST ATT NÅN DAG FRAMÖVER TA LITE NYA KORT PÅ SIRI??? ÄR INTE LIKA DUKTIG SOM DU & MINA BILDER BLIR LIKSOM INGE BRA!! nU JOBBAR VI HELA HELGEN…MEN VI KAN VÄL HÖRAS I VECKAN SÅ FÅR VI SE OM DET GÅR ATT FIXA??

  TASSAR
  FIA & SIRI

 2. Fiiiint! :)

  Då ska jag ändra din länk också.

  Ja i krypet är det smidigt att nån annan klickar för man ser ju faktiskt inte själv och jag vill undvika fula ovanor som att gå och luta mig över Spexa :)

  Ha en skön helg!
  KRAM:)

 3. Satt o tittade på SF´s sida och såg en liten Z som 7 veckor satt o höll pippin så fint redan då!!

  Har du inte den bilden här på sidan… den är ju så sööööt!

  Kram från oss

 4. WoW Älskar den nya layouten! Tycker den är super fin!
  Ska uppdatera min länk med sen :)

  Ha en underbar lördagskväll!

  Kram kram

 5. Hej!
  Köttbulleben kallar jag det när jag tar ett märgben och stoppar köttbullar inuti. Sen lägger jag det i frysen i några timmar så det stelnar ordentligt. När man tar upp det och ger till hunden har han sysselsättning i en timme iaf :D Och får gottigottgott :P

  Hoppas det löste frågan om köttbullebenet ;)

  Ha det bra!

Stängt för kommentarer.