6 kommentarer:

 1. TACK för idag :smile:

  Jättekul att se Ztimma idag… precis så som iaf jag vill se en hund jobba, kommer att bli en mkt bra spårhund av henne:smile:

  Åh, vad spännande det ska bli att se alla kort sen :razz:

  Kram

 2. Hej! Jag tränar jätte gärna !!! Alltid lika kul at träna med vänner som man inte träffar så ofta. Men nyttigt är det oxå..att få nya falkögon på sig :razz: . Jag ska träna Måndag & Tisdag samt Fredag. Tyvärr så jobbar jag Ons & Torsdag. Men hör gärna av dig. Vi kan komma å hämta dig om du vill….
  Det är bara att du skickar ett mess lr ringer 070/580 84 60

  TASSAR
  FIA & SIRI

 3. Häftigt med Ztimma i kvadrat :razz: ! Tror jag ska knycka idén … *s* !
  Förresten så har jag glömt att kommentera att du har en jättefin startbild nu igen :-x !

  Kramizar från oss i Uppsala

Stängt för kommentarer.