4 flattar

Ztimma tycker nog att hon kommit till himmelriket när hon fick vara hos Mats & Ulrika och deras flattar några timmar igår. Alldeles nyss fick jag ett mail av Ulrika där hon skickade med en massa underbara foton – tusen tusen tack!! De var så otroligt fina, och jag blir helt varm i hjärtat av att se min lilla Z tillsammans med de andra hundarna. Hon är så himla söt, men vad STOR hon har blivit! Det är så roligt att se bilder som någon annan tagit, man får ett helt nytt perspektiv! :D

Tack Ulrika för dina bilder – You made my day! :)

Ztimma, Tizzla, Vilja och Izac
Ztimma, Tizzla, Vilja och Izac – Z visar sig från sin allra bästa sida :P

Ztimma och Tizzla
Ztimma och Tizzla

Ztimma i full fart
Ztimma i full fart

Ztimma
Ztimma

Ztimma med lång tunga
Ztimma med lång tunga

Ztimma
Min fina Z… :-x

Ztimma vill ha Tizzlas boll
Ztimma vill ha Tizzlas boll

Ztimma och Tizzla
Ztimma och Tizzla

4 kommentarer:

  1. Jisses vad jag funderade vad flattar var för något, men efter ha läst och sett de vackra bilderna på flattarna så är jag med.
    Kram Maria

  2. Oj va duktiga hundarna va på os sitta fint på rad o bli fotade! Jag hade ett jädrans bry när jag skulle fota 3 ouppfostrade Broholmer hundar åt mina svärföräldrar och Broholmerföreningen som de skulle använda till affisher. Då vill manju att det blir bra, men det e inte lätt om ingen av hundarna har lärt sig sitt eller stanna kvar.

Stängt för kommentarer.