4 kommentarer:

 1. Man får ju lätt abstinens om det dröjer för länge mellan uppisarna .. :razz: !! Har jag sagt att hon är söööööt .. :wink: !?!? Tänkte väl det, men gör det nåt om jag säger det igen då .. *s* !?!?

  Kramizar

  PS En liten fråga bara .. :-x ; Hur många varv har hon lindat dig runt sin lilla tass ???? DS

 2. Det finns inte ord för detta underverk av sötighet :-x
  ska ni använda visselpipa för att fjärrdirigera lilla puddingen sen???
  Börja isåfall redan nu med att vissla 2ggr när maten serveras, fast det vet ni säkert redan med hjälp av uppfödaren. Blir bara så ivrig för det är så kul och följa dom på det här viset. Ville ska vara med i nånting framåt slutet av sommaren som vi var och kikade på när han var lika liten som Z är nu.
  Vi började inte träna Ville med apportering på allvar förrän han var 1 år för uppfödaren hade en tanke med att man inte ska väcka dom för tidigt för dom kan bli heta och för taggade. Därför är Ville lite senare och äldre än tävlingskonkurrenterna men o andra sidan är han kolugn och väldigt harmonisk och kan koppla av.

  Ser fram emot nya bilder snart

Stängt för kommentarer.