Ztimmas första dag hos oss

Ja, då är hon äntligen hemma! :) Vi kom hem igår vid 21-tiden, efter en bilresa på nästan tre timmar. Lilla Ztimma var stressad i början och kunde inte koppla av, jag provade både med att ha henne nere på golvet vid mina fötter och i mitt knä. Vi stannade dock ganska snart för att äta och då fick hon komma ut och skutta omkring lite. Sen satte jag mig i baksätet och la henne på en filt jämte mig med en leksak och ett litet tuggben, och resten av resan gick smärtfritt.

Ztimma fick utforska trädgården och sen var vi inne en stund innan hon fick prova sin bur som hon skulle få sova i på natten. Det var inte populärt! :) Hon gnällde, skällde och ylade till en början, men efter en stund kopplade hon av. Vi stannade uppe och lekte nån timme till, och gick ut en sista runda för att hon skulle få kissa, men så fort jag släppte ner henne la hon sig för att sova. ;) Natten gick bra, och hon låg lugnt i sin bur.

Idag har vi övat en del på att Ztimma ska kunna koppla av i en liten valphage och i sin bur, hon tycker inte om att bli instängd och låter alla få veta det! ;) Vi har också varit ute och jobbat en del i trädgården så vi är nog alla trötta efter den här dagen. :)

Liten Ztimma

Ztimma med sin latexkyckling

Ztimma med ett koppel på vår ryamatta

Ztimma på gräsmattan

Ztimma på gräsmattan

Så söt!

Ztimma i motljus

24 kommentarer:

 1. Så söt hon är Ztimma. skoj med en hundvalp perfekt att få så här p å våren och sommaren. kan jag länka dig gillar din sida.

  kramen

 2. Söt är ju inte ens i närheten av det beryktade förnamnet ju .. :-x !! Antar att det inte blir så mycket gjort i trädgårn som ni tänkt er, utan att mycket tid går att till att bara vara lycklig över att Ztimma med stort Z äntligen flyttat in .. :razz: och det på riktigt !!!

  Kramizar från oss, som strax ska packa ryggan och ge oss ut och träna på lite vattenapportering .. *s* , vi som ju oxå numera tillhör just Grupp 8 .. :wink: !!

 3. Vilken underbar liten tjej :-x
  Tänk så mycket som händer i hennes liv just nu, lämna mamma och syskon samt uppfödaren, åka bil osv….
  Det är så fantastiskt vad fort dom ändå anpassar sig efter vad dom får vara med om första tiden :razz:

  Ser fram emot fler bilder och rapporter om er och lilla Ztimma

 4. Underbart! Då får jag bara önska er en trevlig fortsättning på denna fina soliga majhelg! :smile:

 5. Haha bur är sällan poppis i början :grin:

  Härligt att hon är hemma, ha en skön första-valp-helg :smile:

 6. välkommen hem lilla ztimma! det är inte lätt att vara liten 8 veckorsvalp, man blir så trött och kan somna var som helst. på studs. :) idun gillade inte heller att åka bil när vi åkte hem med henne första gången. hon fick sitta i min famn hela vägen, men var ändå inte nöjd. nu älskar hon att åka bil, hon studsar in så fort man öppar en bildörr, ja även i förarsätet om man inte hinner hindra henne. ;)
  nu får ni har några riktigt sköna veckor med att lära känna ztimma. vad roligt för er! även om jag inte är sugen på en valp själv så blir man alltid på tagen av hur söta de är i den där åldern. svärmor har 6-veckorsvalpar hemma just nu. de är bara för bedårande! :D
  kram!

 7. Passar på skicka massa grattis till er och Ztimma som fick komma till Er.

  Nospussar till lilla damen…

 8. :razz: Det strålade verkligen om dig när vi sågs på klubben idag lördag & jag förstår varför……Lilla Ztimma var hur söt som helst!! Önskar er all lycka !!!

  TASSAR
  Fia & Siri

 9. Roligt att hon är hemma nu lill ztimman :)

  Det går bra med hundarna. De är sällan ihop ändå så egentligen ingen skillnad. Och snart är ju hundgården klar och då kan dom ju vara där. Tror dock att Ozzy kommer bli mer påverkad sen när han verkligen fattar vad det handlar om. Spira har precis gått in i höglöp och man märker iallafall på Ozzy att han börjar få lite knas om vad det handlar om :)

  Ja vi har rätt stor tomt… eller tillräckligt iallafall… är runt 1200 kvadrat. Men det är lite på framsidan och stor plan kvadratisk tomt på baksidan som funkar utmärkt som appell plan :)

  Kram kram

 10. SÖÖÖÖT! Undrar om ni fick mkt gjort i trädgården egentligen?! Gissar att mesta tiden gick åt att beundra er nya familjemedlem?! :wink:

 11. Härligt att läsa att ni har ny valp! Och snart kommer du få nytta av mantrat ”Det är roligt med valp, det är roligt med valp” =) Wille börjar snart bli sex månader och är inte så liten längre. Men de är bra söta, oftast när de sover =) Må så gott!
  Kram Hanna & Pudlarna

 12. Hej Kattis, husse å Ztimma!

  Låter som vi gör liknande erfarenhetr, hemresan gick bra efter en timme slocknade Zingel på golvet vid mina ben, sova i bur eller vara i valphage när mattarna jobbar i trädgården är sådär, å hela nejden får veta det… Humör har han men ger upp relativt fort..
  Fast Zingel vaknar vid 05-snåret och vill ut, men är ju rumsren, en enda olycka hittills-wow!!

  Lycka till å vi ses väl i slutet av maj på valpträffen?!

  Kram Lena å Lisa med Sambo å Zingel!

  Ps. Saknar dig syrran! Ds Zingel

 13. Men herrejösses en sån sötnäsa!!! Trots att jag har en åttamånaders huligan hemma så blir man aldrig botad från valpsjukan tror jag…!

  Kramar!

 14. Ja, men jag gillade ju inte den *skratt* Så jag skippade den och lade in några andra med när jag ändå höll på :)

 15. Men va söt man kan vara !!
  Grattis till eran lilla ztimma och lycka till ……

  Helena Jaja o Ronja

Stängt för kommentarer.