Här är hon – Ztimma!!

Efter många, långa dagars väntan och längtan fick jag alldeles nyss beskedet om vilken valp som blir min Ztimma. Det är hon, som har upptagit större delen av min tankeverksamhet den senaste veckan, valpen som hela tiden hade något i munnen som hon bar runt på. Hon som kom tillbaka till mig och Johan gång på gång. Hon som var så otroligt söt och som fastnade på de flesta av mina bilder… Hon som stal mitt hjärta! :) Åhh, vad jag är glad att det blev hon! ”Huvudet” är min! Och om bara 4 dagar åker vi och hämtar henne. Tusen tack Carina!!

Kattis & Ztimma
Jag & underbara lilla Ztimma, 6 veckor och 3 dagar gammal. Foto: J. Lundmark

Johan & Ztimma
Ztimma i sin blivande husses famn.

Ztimma

Ztimma

Ztimma i kennelmammans trygga händer

Ztimma

36 kommentarer:

 1. Gud så fin hon är!! Tänk att vår King var sådär liten för ett år sedan. Det kan man inte tro idag haha!

 2. Åh så fin, och så härligt med valp! Och inte. :wink: Men hon blir snart stor och går att ”ha” till nå’t. :wink: Hoppas nu att allt blir så bra det bara kan.

 3. Jag vill också gosa, förstår mycket väl att det surrat i ditt huvud hela veckan. Grattis än en gång och lycka till med
  lila Ztimma, ha det ”gött” och gosa från oss också.

 4. Ååååhhh! Hjärtat nästan värker så söt är hon! Hoppas Cia kommer uppföra sig så vi smidigt kan hälsa på ofta, ofta, ofta…

 5. Det är verkligen sant! Hade man vetat innan hade man ju aldrig gett sig in på det. :) Jag är glad att jag slapp svåra komplikationer och i överlag kan jag nog tycka att det varit en bra förlossning, OM det inte tagit så länge. Det värsta tycker jag egentligen är tiden på sjukhuset, så det är DET jag kommer vara rädd för när vi ska ha syskon! Kram på dig. :)

 6. :smile: Är så glad för eran skull. Guuud så söt hon är lilla Ztimma. Då kanske man snart får se er uppe på klubben snart igen…. Det är otroligt skönt och fint där uppe nu.

  TASSAR
  Fia, Disa & Siri

 7. valpsjukan är ett faktum hos mig, dom är ju så UNDERBARA dom där små tullarna
  Bara längtar efter dina kommande bilder, dom bilderna idag är ju superduper.

 8. Grattis Kattis!!
  Till att Ztimma var den du ville ha! Vi får svansrot som var den vi ville ha!! Har du pratat med Carina idag å vet du isåfall hur besiktningen av valparna gick??

  Kram Lena

 9. Gah, man blir ju valpgalen… Passa på kolla in jamiciz.se och valpar / valpblogg… De är i klass med Ztimma de oxå…
  Så glad för er skull med er lilla gosebit… 4 dagar och nedräkning!

 10. Oj,oj,oj. Tur man bara ser henne på bild och då kan man behärska sig men skulle man ha en sån i famnen, då är det nog kört även för en sån som mig. :smile:
  Grattis och lycka till med både hus och ny hund.
  M.v.h.
  P-G

 11. Hej! Tack för ditt inlägg och för dina värmande ord ang Disa. Ja du Kattis att ha riktiga vänner är verkligen guld värt, vet inte va jag skulle ha gjort utan mina vänner….. Disa repar sig och igår söndag så morrade hon lite när vi kom upp till klubben, vilket jag ser som ett friskhetstecken…. Disa har alltid haft en enorm aptit men just nu tycker hon att mat är ganska äckligt men jag hoppas att det blir bättre…..

  Tänk nu är det bara 3 dagar kvar…..förstår din längtan, vet bara hur mkt jag längtade efter att få hämta hem Siri. Dom sista 2-3 dagarna var absolut värst man tyckte att tiden stog stilla. Men tillslut så var det dagen D. Vi vill bara säga LYCKA TILL med den nya lilla svarte.

  KRAM & TASS
  Fia, Disa & Siri

 12. Hon är fantastiskt söt! Åh, så kul för er med en liten valp :)

  Svar på din fråga: Jag kan tänka mig arbeta med barn upp till 6 år, men man vet ju aldrig hur det blir i framtiden :)

  Ha det fint! Kram, Sofie

 13. Oh får man vara så där liten och fin. Vilken vacker liten valp och jag förstår längtan att få hem henne. Du går i väntans tider kan man väl säga lite grann. Hoppas det blir bra och ni får många fina år tillsammans. Ha det så gott.

  Kram Marie 8från gamla mittalltingenting.se)

 14. Alltså vilken lite sötis :razz: !!!! Förstår att du räknar ner timme för timme och antagligen minut för minut snart oxå .. :-x !!!
  Stort lycka till med lilla Ztimma !!!

 15. Nämen nämen nämen…..åååhhhh! Så himla gullig!!!!! I morgon gäller det då, om jag räknar rätt på dagarna… Ni kommer ha en alldeles underbar helg ni!

 16. Så oerhört söt minsann! och lycka till nu med hämtningen…. Så hoppas jag att man får komma och pussa på den lilla någon dag och checka in nya huset :)

  Kram kram

 17. Hejsan igen :)

  Ja det är skönt att vara tillbaka igen i bloggen och med en nya sida :)

  Nope, jag jobbar inte… slutade i fredags förra veckan. Ska börja studera i aug (innan jag blir för gammal) så jag är hemma ledig nu med full betalning tills dess :) Kan livet bli bättre??? Så hundarna är glada över att ha mig hemma om dagarna och jag njuter av solen ute på en filt i trädgården…

 18. :smile:
  Så rörd jag blir när jag läser vad du skrivit… det är så mycket kärlek i den texten!
  Lycka till med den nya sötnosen!
  Själv har jag 7st 6 veckors labbevalpar varav jag nog behåller 2 själv till min mans stora förtret…
  Kram Susanne

 19. Underbart söt är hon Ztimma och det ska bli såå roligt att följa er framöver! Stort, stort grattis till det lilla knyttet :grin:

 20. åh, underbara lilla ztimma! vad roligt att det blev den valp ni föll för! det finns verkligen inget finare än en liten flattevalp. :D och nu är hon hos er, igår hämtade ni väl? :D sååå mysigt! vore verkligen jättekul att försöka hinna ses i sommar så man får träffa er lilla tjej. stort GRATTIS till att ha blivit ägare till en flattefnatt! :D

 21. Antar att ni bara sitter och njuter över att ha fått hem liten Ztimma .. :razz: men vi hade ju så klart räknat med att få se några hemkomstbilder på ” knyttet ” .. :-x !

  Kramizar

Stängt för kommentarer.