Livet går vidare…

Det har hört av sig många människor de här dagarna, via telefonsamtal, sms, mail och kommentarer i bloggen. Det har kommit fina ord från oväntade håll också. Ni ska alla veta att era ord betyder väldigt mycket! Jag har legat sjuk i influensa sedan i onsdags förra veckan och nu efter 8 dagar är jag pigg igen, men jag hostar så fort jag anstränger mig. Vi har lov från jobbet så jag har inte varit utanför dörren sedan i lördags eftermiddag då vi kom tillbaka från Halmstad. I morgon ska jag försöka mig på att gå en promenad i det härliga snövädret, om jag går långsamt och har en halsduk framför munnen så ska det nog gå bra.

Jag har blivit utmanad av Ingrid, Jessie, Johanna och Ing-Marie!

Så här lyder instruktionerna…

 • Gå till din fotomapp
 • Öppna den 6:e mappen
 • Ta den 6:e bilden
 • Publicera bilden på din blogg och skriv något om den
 • Utmana 6 andra att göra det samma och länka till dem.

Jag gick till min externa hårddisk där jag förvarar alla bilder och öppnade mapp 6 som är en samlingsmapp för en bränd dvd-skiva med bilder från 20060819 – 20070125. Där fanns inga lösa bilder, så jag fick gå in i 6:e mappen även där, och där fanns bilder på Jessies underbara Sota tagna i september 2006. Det här är sjätte bilden:

Sota
Vackra Sota

Jag utmanar nu:

Jeanette med schäfern Cross
Kristin med labbarna Spira och Ozzy
Lina med flattarna Freja och Idun
Jenny med mopsen Molly
Ida med döttrarna Liten och Lillis
Johanna med sin härliga blogg

9 kommentarer:

 1. Så sorgligt Kattis…
  Men trots det så är det ju som du skriver att livet måste gå vidare ändå.
  Hoppas du kryar på dig
  Kram Ninni
  En hel massa fina bilder har du här!!

 2. Ja livet går vidare, så är det ju….. hittade en så fin dikt, o tänkte på dig o tincispincis, det är ju så…. så länge man minns, dör man inte. kram.Vet inte vem som skrivit den.

  ”Det kommer en dag Det kommer en dag när jag är borta. En dag då mitt liv har tagit slut. Så länge du minns mig är jag kvar ändå och finns i din närhet som förut. Jag finns där i vågen invid stranden. Jag finns där i vårens varma vind. Jag finns där och leder dig vid handen ibland. Jag finns där i tåren på din kind. Jag finns i en blommas spröda knoppar, i fågeln som sjunger i ett träd. Jag finns bland de fjärilar som fladdrar kring på åkrar med mognande säd. Jag finns i ett regn som slår mot rutan och i flingor av fallande snö. Jag finns i musiken som du hör på ibland. Så länge du minns, kan jag ej dö. ”

 3. Javisst är det spännande med ny kamera! Jag är full av förväntan, har hört så mycket gott om den. Var i valet & kvalet mellan 40D & 50D. Objektivet hade jag sedan tidigare men det var tyvärr trasigt efter en liten fallolycka. Sånt som händer tyvärr… Tihi!

  Tack för utmaningen. Dessvärre har jag redan gjort den men… en kul kompromiss; jag lovar att lägga ut den sjätte bilden jag tar med den NYA kameran! Så håll ut till på lördag, då är det premiär.

  KRAM

 4. Men…jag har inte varit här på ett tag och sitter nu med tårarna rinnandes nedför mina kinder… :sad: Det är det värsta beslutet man kan ta, men ibland har man inget val och ni gjorde det som var allra bäst för eran älskade tös det är jag helt övertygad om.

  Jag hoppas du snart bara minns det roliga och underbara ni har haft ihop.

  Mina största och varmaste kramar.

 5. Det var länge sedan jag kikade in här, och det är med en stor klump i halsen och tårar i ögonen som jag läser om vad som hänt.
  STORA kramar till er!

 6. :smile: Hejsan! Skulle va hur kul som helst om du ville följa m till Tomten Bk!!!! Hör bara av dig, vi är i dags läget 5st som ska va m å tävla, så vi behöver stöd & Pep Talk dvs en hejarklack är ju aldrig fel :razz:

  TASSAR Fia & Siri

Stängt för kommentarer.