Lilja i närbild

Lilja i närbildLilja i närbildLilja i närbildLilja i närbild

Som många vet så älskar jag liljor! Det är en otroligt vacker blomma som är rolig att fota och har vackra färger. För en vecka sen kom Johan hem med en bukett liljor till mig och jag ägnade någon timme i onsdags åt att fotografera dem från olika vinklar. :)

Älskar ni också liljor och vill se mer så kan ni ta en titt på mitt galleri på Flickr.

Idag har vi haft adventssamling med skolan och kören (som jag leder med en annan lärare) uppträdde. Jag skulle spela piano på två låtar, men råkade ut för en liten olycka igår med mitt finger så jag var riktigt orolig att jag skulle få problem med att spela. Resultatet blev dock bra, även om jag blev lite hämmad och inte vågade spela riktigt som jag brukar, då jag fick vara försiktig med att använda mitt ena finger. :) Ungarna var jätteduktiga och sjöng så fint så!

Ikväll ska jag följa med kompisarna E & J och deras Gizmo, när de ska till hundsimmet. Ska bli kul att se hur det fungerar, och förhoppningsvis ta lite roliga foton. :) Sen ska vi handla inför söndagens julbak. Detta året ska vi vara här hemma hos mig, vi var hos E förra året.

Tinca har varit väldigt dålig magen de senaste tre dagarna, igår natt fick vi springa ut med henne två gånger, och i morse blev vi väckta tidigt av att hon var tvungen att gå (springa!!) ut. Tur att hon är på dagis på dagarna, och att de är så himla mysiga och ställer upp på allt strul med Tinca. Det värsta är ju att hon inte har något att ta av, nu när hon inte får behålla sin mat. Usch, lilla gumman… Sist det var så här illa med henne var i våras, vi har varit skonade i många månader nu!

Kram på er!

10 kommentarer:

  1. Stackars Tinca, hoppas hon är bättre nu!
    Jättevackra bilder som vanligt. Du är verkligen duktig med kameran :smile:
    Ha en mysig första advent!

Stängt för kommentarer.