Nytt jobb tar på krafterna

Halloj!

Nu har jag jobbat på min nya skola i snart 2 veckor och jag trivs jättebra! Mestadels kommer jag jobba med 6:or men även en del i 3:an och i 5:an. Jag kommer ha musik i fyra klasser och det ska bli jättekul!! :D Den första veckan var det planering och föreläsningar för oss lärare, men i går kom eleverna till skolan. Det är massor med nya ansikten som jag ska lära mig namnen på, många rutiner att hålla reda på och jösses vad trött jag är på kvällarna!

På måndag börjar jag en fotokurs på högskolan, en kväll per vecka. När vi får schemat på kursstarten får jag veta om jag hinner gå kursen, vissa kvällar jobbar jag ju…

Coffee
Den här härliga kaffeburken köpte vi på rea i Skellefteå! Synd bara att jag inte dricker kaffe, koffeinet hade nog haft en bra effekt på mig de här dagarna. ;)

12 kommentarer:

 1. :razz: Åh, vill med gå kurs i foto… Talade med en granne som vägrat digitalt… Han skulle ta med mig till sin fotoklubb. Behöver lära mig allt med slutare , bländare, iso och vitbalans kontra skärpa och djup. Så får det bli. Man vill ju inte ha en RR utan att kunna köra den riktigt.

  Skulle dessutom vilja gå kurs i digital bildbehandling, men håller mig lite till Mattias DVD skola från Moderskeppet. Ger massor…

  Fin bild på koppen… När komme din fototriss?

 2. Åh vad kul med nytt jobb! Lite avis blir man ju på fotokursen – jag har letat kurser här i Malmö men det verkar inte gå några nu till hösten :sad: Tydligen finns det någon förening, men de verkar vara mer åt proffs-hållet *s*

  Jättesnygg kaffeburk!! *gillar*

 3. Vad kul med fotokurs! :grin:
  Satt även jag & sneglade lite på kvällskurser & helgkurser men sanningen är att jag (i en drömvärld) skulle velat köpa ny kamera först… Min EOS350D har slitit hårt & skulle helt klart behöva en ersättare. Något min ekonomi protesterar å det grövsta mot… :wink:

  Hoppas i alla fall att schemat passar dig så att du kan gå kursen!

  Kram

 4. Va? Försvann min kommentar eller är jag helt vimsig?
  Oj, oj… Hinner inte skriva om men ville mest önska dig en trevlig fotokurs! *avundsjuk*

  Kram

 5. Snygg kaffeburk! *vill ha*
  Vad är det för spännande fotokurs du går och vad innehåller den?

  kram

  /fotonörden Catja :wink:

Stängt för kommentarer.