13 kommentarer:

 1. Jösses vad snygg den sista är!! *wow*

  Ja du, vad gäller lösen, så har jag varit restrektiv med tanke på att jag i en mänd inlägg hänvisar till sonens hemsida – och där finns bilder på mig *asg* Men jag hade dig i åtanke häromdagen när jag funderade på hur jag skulle göra, och här kommer mitt lösen för skyddade inlägg (förutom typ 2 som är väldigt personliga *s*): pangani

  Mvh Tove, aka Dunderboll :cool:

 2. Jätte fina bilder verkligen…. som vanligt :)

  Jo, tänkte på detta med spåret. Svårt att sitta här och ge tips när det vr längesedan man såg henne men om du inte redan gjort detta kanske det är värt att testa och det är att köpa leverpastej på tub. Nr ni spårar och hon kommer till en pinne så sätt dig ner tillsammans med henne lugnt och låt henne äta ifrån tuben. Berätta lugnt hur duktig hon är osv… Många tror jag tyvärr stimmar för mycket med pinnarna och håller på pch slänger iväg den och ”hetsar” hundarna lite och jag vet många hundar som uppfattat det som negativt… Nu säger jag alltså inte att DU gör det utan det är vad jag sett tidigare. Och Tinca är ju en himla mysig hund så hon kanske skulle gilla en ”mys stund” där med matte vid pinnarna och vänta sen några minuter INNAN du släpper på igen. Och ha inte för många pinnar i spåret….
  Bara några tips… inte för att du bad om det men älskar ju att tipsa :) ;)

  Kram kram

 3. Vilka vackra bilder! Vilken kanonfotograf!
  Det är ju så man bli avundsjuk ju! Det är nog dags för mej att gå den där fotokursen snart så jag får lära mej alla knappar o inställningar på dyra kameran vi köpte =)

  Ha det vackert!
  Mvh Nina & Jackie

Stängt för kommentarer.