Fototriss: Vatten

Det var ett tag sen jag fixade med vattentemat som Fototriss hade, men jag ser nu att jag glömt lägga ut bilderna. :) Gemensamt för alla bilderna är att de är tagna under vår semester i Skellefteå där vattnet var den viktigaste ingrediensen för oss allihop – genom båtresor, fiske och bad. Och regn… :P

Vatten
Ett fiskedrag.

Vatten
Fören på motorbåten.

Vatten
Tinca fångar en vattenapport.

Vilken bild gillar du bäst?

8 kommentarer:

  1. :grin: Jag gillar ettan!! Gud så fin!
    Men glimten i vattnet på tvåan var inte fy skam! =)

    Älskar att fiska vill jag bara säga!! (mört o så…) Men i år har jag inte fiskat alls! Kan det bero på att bäbisen inte ens är tio månader???

    Må så gott!!

  2. Fina bilder alla tre men favoritskapet står mellan ettan och tvåan…svårt att välja :smile:
    Ha en skön helg! Kram Ninni

Stängt för kommentarer.