13 kommentarer:

 1. Jag älskar dessa gamla ting som finns därute att fotografera. Enkla gamla saker är så kul att ta bilder av och du har lyckats tycker jag!
  Jaa visst är stolen snygg och kostar bara 499:- på IKEA, hur nice som helst.

  Ha det gott i sommar värmen och ha en trevlig semester,
  Mvh Marie

 2. Om jag en dag får en bokförläggare ska jag föreslå att dom köper en av dina bilder. Skulle kunna tänka mig någon av dessa för att symbolisera något föråldrat…;-)

 3. Japp, endast viltspår för båda hundarna. Tycker det är betydligt roligare plus att Ozzy vill jag inte blanda vanligt och viltspår nu under inläringen. Och Spira tränas nu inför tävling igen och då vill jag heller inte konstra med ett annat spår. Så jag har lagt bruksspår helt på hyllan.
  Har du börjat komma igång med spårandet? Vet att du var sugen på att tävla ju :)

  Ja, vem är inte trött på klubben. Går lite kurser och sånt nu som gynnar mig så får jag se sen hur jag gör. Tycker det kan vara skoj att hålla nån liten kurs då och då. Tycker att klubben har ändrat ”inställning”. Svårt att förklara men tycker den har blivit lite ”märkvärdig”. Trivs bättre med RVS (en retriever pool) där några av klubbmedlemmarna är med och där det är en HELT annan stämning. Glada trevliga människor som träffas för att träna hund. Och inget annat.
  Nu har ju alltså ingen varit otrevlig mot mig eller så, inte det jag menar men man ser så mycket skit där uppe. Så mycket avundsjuka människor som springer ut på plan för att sänka någon annans poäng osv…. sjukt är det! naja, så som du märker, lite trött på klubben är jag. Jag är glad att jag inte ä mer aktiv :)

  Haft en bra semester annars?
  Och, lycka till med nya jobbet…. grattis!

Stängt för kommentarer.