En dag med Lina & Idun

Dagarna går fort här i Skellefteå! =) Vi har fullt upp med fiske, simträning av Tinca och allt annat som hör en skön semester till! I lördags kom Lina och Idun hit och vi gick först och åt lunch tillsammans inne i stan och sedan vi vidare för att titta på SM i hundkapplöpning. Det var riktigt häftigt måste jag säga!! 510 meter på 30 sekunder, slå det ni som kan! :D Kameran var såklart med och eftersom Lina är lika fotogalen som jag så stod vi där med våra kameror och var sociala. :P Det var svårt att hinna fotografera – hundarna susade förbi! När tävlingarna var slut för dagen åkte vi hem till vår stuga för att sitta nere vid bryggan och låta hundarna bada.

Bilder från hundkapplöpningen kommer senare, vet att ni är några som väntar! Idag har det regnat hela dagen, så jag passar på att lägga ut några bilder på Lina och Idun så länge!

Fina IdunLina med sin kameraIdun med sand på nosenIdun tittar på matteLina försöker få tag på en apport som Idun inte vågade hämta i vattnetIdun hämtar en apportIdun tittar på Tinca som simmarIdun tittar ut över vattnet

4 kommentarer:

  1. Hihi.. låter kanske lite dumt men.. GUUD VAD LINA HAR SNYGGA BÅGAR!! Love it!! :) .. Hunden var jättesöt, speciellt på tredje bilden :)

  2. jättefina bilder! och *haha* jag bara älskar bilden på mig & idun när jag försöker få tag på apporten med åran! :D

    till lajsa: tack så mycket! :) bågarna kommer från dolce&gabbana.

Stängt för kommentarer.