Valparna 53 dagar!

Lova i full fart!Lina på en brädhögLord och Lara kampar om ett koppelNelli med husse och några valparLord och Lova tillsammans med en kattLevi och mamma NelliLova i kennelmammans famnLevi tuggar på en igelkottsbollLovaLord och Leika undrar vart fikat tog vägenLordLeviLandoLovaLinaLeikaLandoLaraLord (står han redan upp och kissar?) ;)Lara

I lördags kväll var jag som sagt och hälsade på valparna för sista gången. Det har ju gått några dagar nu och valparna har ”flyttat hemifrån”. Nästan alla i alla fall, Lova (den röda tiken) ska eventuellt få stanna hos uppfödaren, annars ska hon ut på foder. Lara (tik 4) är också kvar. Är det någon av mina besökare som är jägare och är intresserad av en wachtel? Ta kontakt med mig i så fall! :)

Något roligt är att jag fått kontakt med ägarna till Leika (tik 3), så det ska bli kul att följa henne framöver!

Nelli har flyttat hem till pappa igen – gladast är nog nästan farmor och farfar! ;)

Många fler bilder finns på Nellis hemsida.

10 kommentarer:

 1. Ja det kan du tro, Nelli blev också glad när hon kom.
  Alla mattorna i hallen låg i en hög efter hennes framfart.
  Så många fina bilder på valparna , Du är ett proffs på att fota.
  Kram på Er och ha ett välförkänt skönt sommarlov.

 2. Jag kan bara konstatera att jag har fått valpsjuka IGEN :razz: Det får jag varje gång jag ser valpisar så här, men vi har redan 3 st varav den sista vi jobbar med för att utbilda oss och hunden till en bra jakthund. Oj det låter som dom andra två inte gör ett jota men det gör dom, Zigge (beaglen) har visserligen ledigt från jakten men han pysslar med annat som agillity osv.. blandisen Timo kör lydnad men mest agillity med Robin (sonen) Sen går dom och skrotar som dom vill här hemma på gården när det är varma dagar.

 3. Tack säger Vilja :smile:

  Ja, självklart är jag nöjd med vad vi åstadkommit men det viktigaste är att man har skoj ihop, meriter är bara bonus!

  Vi önskar er en riktigt trevlig midsommar!!

  Mailar dig ekipagebilder snart för nu har Petra varit i farten med kameran :wink:

  Ha ett HÄRLIGT SOMMARLOV!!

 4. Jättefina bilder på valparna, som alltid! :smile: Vill passa på att önska er en trevlig midsommar! :grin:

 5. Vad fort tiden gått! Tycker det känns som förra veckan då du visade upp de skrynkliga små hundknyten för första gången… Visst är det sorgligt att ta farväl o lämna ifrån sig de små liven :sad: Hoppas att de hamnat på bra ställen nu bara… Kul att du kan fortsätta ha kontakt med en liten valp, det är så kul att få följa dem vidare i livet! Jag hade ju själv en valpkull för två somrar sen och ska faktiskt åka o hälsa på en av ”valparna” nu i sommar :grin:

  Kram O Ha en härlig midsommar!! // AnCa

 6. Hej det är jätte skoj att se kort på valparna. Det känns jätte skönt att äntligen få hem Sprocket, det är mycket jobb men det gör inget när man får gossa med han. jag har semester nästa vecka också du kanske kan komma hit och fika.

Stängt för kommentarer.