Uppletande och löp

Tinca står och vädrar efter föremålenPå väg in med första föremålet, en kamptrasaDet mest uppskattade föremålet var kamprullenKamprullen igenTinca har hittat en bit av en trädgårdsslang

Idag har jag varit ledig och som tur är har vädret varit riktigt fint dessutom! :) På förmiddagen upptäckte jag att Tinca börjat löpa och räknade ut att det nu är 10 månader sen sist. Ärligt talat såg jag en fläck för ett par dagar sen, men trodde det var smuts, men nu i efterhand är jag ganska säker på att det var löpet som var igång redan då.

När jag varit iväg på ett ärende och ätit lunch tog i alla fall med mig Tinca, kameran och en ryggsäck med träningsgrejer och gick upp på ängarna för att träna uppletande. Jag slängde ut sex olika föremål längs med en stig, ett lite annorlunda upplägg än vi brukar ha, men damen verkade gilla det. :) Hon gillar å andra sidan alltid uppletande…

Tyvärr blir Tinca ganska påverkad av värmen (och löpet med säkerligen) så hon hade inte samma drag som hon brukar ha vid uppletande. Hon jobbade på bra ändå, men farten ut trappades av efter varje skick. :D När hon hittat föremålen galopperade hon dock in till mig i full fart som hon brukar. :)

Efter att hon hittat fem föremål kom det en man med hund promenerandes och eftersom Tinca var ganska trött ville jag inte riskera att misslyckas med träningen, så jag bröt och kallade in henne. Jag gick tillbaka längs stigen och Tinca fick följa med mig, och hon vädrade upp det sista föremålet så jag fick med mig det hem också. Är väldigt nöjd med dagens träning, och skulle velat avsluta med att låta Tinca svalka sig i dammen, men eftersom hon löper så fick hon avstå…

Ta hand om er!

9 kommentarer:

 1. Vilken kul idé med uppletande! Det ska jag prova med Thelma någon gång, det skulle hon säkerligen tycka var roligt :) Söt hon är Tinca! Kram, Sofie

 2. härligt att ni ocksa har sa fint väder och varmt! kul att träna uppletande med tinca! sa fiiiin hon är!!

 3. Hej o tack för tassarna!

  Jag var mycket hos dig för ett tag sen men nu har jag kommit av mig men så smyger du in o gör några tassar :razz:
  Kunde inte bli bättre för då tassar jag tillbaka och kan bara säga WOW vilka härliga kort du har i galleriet.

  Grosse är med känslig för värme så det blir tidiga morgonar och sena kvällar….

  Ha det bäst

 4. Tack!! :grin: Jag är ingen baddare på att sy men försöker åtminstone. :wink: Syr ju inget avancerat precis ,ha rinte det rätta tålamodet. :sad: Men jag tror att jag ska försöka ge mig på att sy lite saker som jag inte har gjort tidigare. Är sugen på att sy brödkorgar/ förvaringskorgar. :smile:

  Fram me symaskinen nu!!!! :razz:

  Ha en bra dag! Kram Malin Inspiration & design

 5. Roligt ser hon ut att ha tjejen, och rejäla uppletandeföremål var det också. :wink: Badet i förra inlägget såg också ut att uppskattas. Får väl se om jag kan slänga i mina i Hjälmaren i helgen, när vi ska på utflykt med husvagnen.

 6. :smile: Hej där…Härliga bilder på Tinca!!! Du undrade om zinkbordet hos mej…tyvärr har jag köpt det i en affär som inte finns mer…Kommer du ihåg Ryfors godisaffär på Torpa?…innan de lade ner där hade de en massa inredningsdetaljer också…där inköptes brickbordet!Så…jag har haft det i ganska många år nu ,en klar favorit!!!

  Hoppas du hittar nåt liknande …ha det bra å kram!

  tina :smile:

Stängt för kommentarer.