Lite nytt på Tinca-fronten

Jag har börjat cykla ordentligt med Tinca igen, och det verkar fungera bra. Jag fick ju en ny cykel av pappa för några veckor sen och vi provade att cykla ett par gånger de första två veckorna, men sen blev hon lite stel i ena bakbenet så vi fick avvakta nån vecka, men nu kör vi på igen! Hon rusade runt som en galning med sin boll dagen före, och jag tror att hon blev lite stel av det.

I lördags var vi ute på en halvtimmes cykeltur, och i går var vi ute i 1,5 timme (vi cyklade inte hela tiden). Vi provade en ny cykelväg och kom till världens mysigaste område! Grusvägar, hagar, lummig skog, en bäck… :) Tinca kunde springa lös på grusvägarna, inte en enda människa eller bil stötte vi på! På hemvägen stannade vi till vid Strömsbergsdammen och lät Tinca bada. Behöver jag säga att det var uppskattat?!

Tinca i vattnet

Tinca

Tinca med bollen

9 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt! :grin: Och du, vilket underbart ställe du verkar ha nosat upp med cykeln – Jag är inte alls det minsta avis. Inte alls. :razz:

 2. Hej!
  VIlka fina bilder du har här! Hittade hit via Åsa och jag håller med i hennes beskrivning! Tittade runt lite och såg bilder på en underbar tapet i hallen! Var har du hittat den?
  Kramar

 3. Det låter som riktigt skön dag, cykling efter ”grusvägar, hagar, lummig skog, en bäck…”, ja det låter som ljuv musik i mina öron…Saknar allt det där här i storstan.
  Som svar på din önskan; jag har en son som frågar efter samma sak :smile: men jag fotar allt som kommer i min väg men det är dåligt med djur här i centrum förutom grannarnas små hundar och dem är jag inte så intresserad av…
  Men om du tittar in till mig igen så kan du se capivara i förra inlägget gömt nedanför museibesöket…De håller till där utanför museet. Världens största gnagare, ganska söta tycker jag. Sen under kategorin djur så har jag nog några fler. När jag var ute i ett friluftsområde en bit utanför stan så träffade jag på 6 -7 myrslokar, men då strejkade kameran typiskt nog. Men jag fortsätter min jakt efter intressanta fotoobjekt och jag har din och sonens önskan i bakhuvudet :smile: Kram Ninni

 4. Tack för besöket och raderna. Nee, precis vad skulle det bli :wink: tur att det inte är statistiskt det där ”testet” :grin:

  Så mysigt det såg ut med badet :smile: Skönt med fint väder och sol, och lite värme!
  Ha det gott!
  Kram

 5. Gud va mysigt!
  Låter som du letat upp världens toppenställe att cykla på ju :grin:
  Skönt att Tinca e bättre igen!

Stängt för kommentarer.