Vacker blomma och en tur till stugan

I fredags efter jobbet gick jag in i en liten butik här i stan för att kika runt lite, och blev så förtjust i färgen på en gerbera så jag var tvungen att köpa den. 30:- fattigare och bra mycket gladare. ;D En vacker blomma att titta på under helgen, och en ypperligt tillfälle för fotografering! ;) Tyvärr har inte solen tittat fram så det blev fotografering i ganska trist ljus, men efter lite ljusredigering i Photoshop blev resultatet ganska bra ändå. Hoppas på att solen kommer fram några minuter i morgon så jag kan ta fler bilder!

GerberaGerberaGerbera

Igår åkte vi till stugan och var där i några timmar. Vi åkte till min favoritdel av skogen, där träden står glest och marken är täckt av en tjockt laget med blåbärsris. Underbart! Ni ska se det på sommaren… Jag och Johan ställde upp oss med strax över 300 meters mellanrum i skogsterräng och sen skickade vi Tinca så hon fick springa 7 sträckor mellan oss. När vi kom tillbaka till stugan var Johans föräldrar där och vi fikade och röjde lite på övervåningen. Bland annat slängde vi ut en gammal soffa, en fåtölj och några dynor som vi ska ta till Tincas dagis. Jag tror soffan blir för stor där, men fåtöljen ville de ha i alla fall.

Jo, på tal om Tinca – pratade med dagisfröken igår och hon tyckte det var hemskt klantigt av henne att inte sätta på tratten när de gick ut, men Tinca hade legat så skönt i soffan och vilat, och hade inte brytt sig om såret på hela dagen. Jag var ju ganska upprörd när vi hämtade Tinca i fredags, som ni märkte… Men de kommer vara mer noga i framtiden och jag vet hur lätt det är att missa Tinca när hon kliar sig. Efter några års erfarenhet har vi dock lärt oss att ta det säkra före det osäkra, och det kommer nog dagis med göra i fortsättningen. :)

3 kommentarer:

  1. Vackra bilder! Jag Köpte mig också en blomma att titta på under helgen och muntra upp mig lite med… Och som du säger, perfekt tillfälle att fotografera mera!
    Kram

  2. Åh vilka fina foton! Vill med kunna ta så najjsiga foton! :smile:

    Skönt att dagiset kommer tänka efer före i fortsättningen! :smile:

Stängt för kommentarer.