Trevlig helg!

Trevlig helg!

Idag har jag varit på jobbet igen, fast jag var ganska slut efter att skolan var slut och jag slappnade av efter att barnen gått hem. Tinca då…? Hennes mage är bättre, konstigt att man kan bli så lycklig av en skit! *s* Hon är inte helt bra, men hon är i alla fall bättre än hon varit den senaste veckan. Vi får bara hoppas att det håller i sig och går åt rätt håll!

Något som är mycket tråkigare är att hon tuggat upp sitt sår på ryggen igen. Hon har ju varit hemma hos mig några dagar och hon har inte brytt sig om såret, men har ändå fått ha tratt på sig på nätterna för säkerhets skull. Såret hade fått en skorpa på sig och var på väg att läka. Dagis lovade att hon skulle ha tratten även där närä de inte hade henne under uppsikt. Så hämtar vi henne idag och möts av en hund som tuggat upp sig igen. Blir så lessen, vi hade ju verkligen bett dem att hon skulle ha tratten. De hade bara gått ut en kort sväng och så hade hon tuggat upp såret under tiden. ”Att det går så snabbt” sa de. De har väl inte trott att hon skulle klia upp sig så på en sån kort stund, men vi VET ju att det är så, vi har levt med skiten i så många år. Det känns så himla trist när man lämnar iväg sin hund med ett ganska fint sår och får hem henne upptuggad igen. :(

Det är säkert inte kul för dagis att lämna hem Tinca sån heller, och vi får verkligen hoppas att de förstår nu hur viktigt det är att hon har tratten när vi ber dem om det. Vi kan ju såklart inte begära att hon är under uppsikt hela tiden, och då vill man ju veta att hon har tratten så att hon inte KAN tugga. Och munkorg är det som gäller i bilburen för att hon inte ska tugga upp såret där. Såret är ungefär så stort som en femkrona, för er som undrar…

Well, i morgon ska vi åka till stugan några timmar. Vi får se hur mycket damen får springa, jag hade tänkt spåra med henne i skogen men vi får ta det försiktigt med det öppna såret på ryggen. Kanske att det blir ett kortare spår över nån äng eller så, annars blir det väl bara uppletande.

Tack förresten för alla kommentarer angående mitt jobbiga inlägg om Tinca. Ni ska veta att det värmer!

Ha en trevlig helg allihopa! :)

8 kommentarer:

 1. Men fy vad tråkigt. :sad: Och vad dålig stil.. De måste ju kunna hinna med henne på dagis, de har ju liksom ett jobb att sköta! Men men, alla kan göra misstag och vi får hoppas att det läker fint under helgen när ni är med henne hela tiden. :)

  Det är vitt guld, silver kan man ju inte ha. ;) Vi har vitt guld i våra förlovningsringar. Kan ju tillägga att min ring inte kommer kosta några 25.000 eller ens 10.000. ;)

 2. Jadu, jobbiga tankar vet jag hur det är med….Usch. Men när man VET ja då VET man liksom tror jag…Usch, ja vi har ju också litet av det framför oss med Frö och diabetesen…
  Nog med tråkigheter!! Jag kikade ju in för att säga trevlig helg till Er från oss :smile:
  Som vanligt är det SUPERSNYGGA BILDER :razz: Fattar inte HUR du beter dig :wink:
  Kram

 3. Usch, vad trist när betald peronal inte gör vad man ber om, sånt gör mig tokarg! Hade en bullterrier för många år sedan, lämnade honom på dagis med restriktioner både vad gällde mat och andra hundar, dom lyckades bryta mot ALLT:-( Så nu är det noga koll innan jag lämnar bort mina raringar. Fina bilder du har på din sida. Tack och japp, tycker såklart att min flock är den bästa tänkbara:-))

 4. Hua! Tinka… Förhoppningsvis kommer det aldrig att ske igen och det får vi ju vara tacksamma för…
  Ang, den surrealistiska bilden: Jag bara gör :wink: men där har jag såklart tagit PS till hjälp, för att få till den lite extra surrealistisk..
  Kram och njut i stugan!

 5. Fin bild! Nej, va tråkigt att hon bitit upp såret! De borde ha haft bättre koll på henne. Ha en trevlig helg!

 6. Radhuset ja…. Nä Ante är inte alls inne på att flytta igen, han gillar att bo i lägenheten – allt är så enkelt o billigt! :grin: O det håller väl jag också med om… inget fel på lägenheten utan att den inte är VÅR då liksom, som et hus är!

  Pengarna efter huset… nänä…. dom va slut innan dom kom i stort sett! Hade ju lån att betala tillbaks o så där…. :grin:

 7. Det tar verkligen hårt i hjärtat att se sin egen hund/djur i allmänhet ha ont och/eller må dåligt. Tråkigt att personalen på dagiset inte lyssnade på era direktiv. Får hålla tummarna att såret snart läker igen på nytt. Hoppas ni får det trevligt på stugan :) Kram på er!

Stängt för kommentarer.