Ngra Tinca-bilder

Idag, liksom igr, r jag hemma med feber. :( Hur trkigt som helst. Jag r uttrkad, men orkar ingenting. Tog i alla fall med Tinca ut p ngen p morgonrundan, s hon kunde f springa och leka lite. Kameran fick flja med, eftersom det r sol ute konstigt nog! Det blser som vanligt, men det r nd sknt nr solen r framme.

Nt som r riktigt trkigt dremot, r att vi har studiedag p jobbet idag och skulle ha en mycket givande dag med framfrallt matematik p schemat. Jag har verkligen sett fram emot den hr dagen, s det var nra att jag gick dit i alla fall, men tanken p att orka hlla mig uppe frn 08.00-20.30 (kvllsmte eftert) kndes omjlig.

Vet ni, det sa bara PANG! och s fick jag feber i mndags eftermiddag. Sprngande huvudvrk, feber och ont i axlar, nacke, armar och rygg. Hm, jag har sllan feber s det knns konstigt att det bara smllde till! andra sidan r det inte jttekonstigt eftersom mnga av barnen p jobbet r sjuka, men jag hade tnkt hlla mig ffrisk! :)

S lnge Tinca r igng har hon ingen klda, men hon fr sova med tratt p sig. P vg hem frn dagis igr tuggade hon upp sitt halvlkta sr igen, s nu fr hon ha munkorg nr hon sitter i buren. Vi slapp springa ut med henne i natt och hon fr bara majsvlling nu fr att f i sig lite nring, s jag hoppas att hon blir bttre i magen under dagen. Lgger in ngra av bilderna nr Tinca letar (och hittar!) leksaker p ngen!

Tinca letar efter en leksak.Hur ska man hålla ringen egentligen?!Full fart efter bollen...Kolla in tassarna!