Var hittar jag tråddraperier?

Nu behöver jag hjälp av alla er inredningsintresserade i cybervärlden! :) Jag är på jakt efter tråddraperier (fransdraperier) i bredden 40-45 cm i färgen svart och vitt att ha som gardiner.

Jag har sett att det finns på Jotex.se men undrar om någon av er har tips på någon annanstans där jag kan kika. Antingen på nätet eller i nån butik i Jönköpingstrakten. Jag har ett tråddraperi i bredden 80-90 cm som är köpt på Åhléns, är det nån som vet om den smalare varianten finns där med? Här kan ni se en bild på hur tråddraperiet ser ut.

5 kommentarer:

  1. Hej, vi såg såna draperier på EKO-hallen idag. Har ni nån EKO hos er annars kanske du kan be nån här nere kvista in och köpa här i våran stad.

    dom var nog inte så jomla dyra heller om jag minns rätt.

  2. Ja, i Ellos har dom också. :) Jag beställde sådana utan att tänka efter riktigt.. ör när jag fick dem kom jag på att ”fasen, jag har ju gardinerna från taket!” och så blev dem för korta. :lol:

    Jahaa, nädå, det är ju ett plugin, och nu ser jag att du fått till det också! :)

  3. Ellos har dom. Har även söta pärldraperier. Sen har Hem och Hobby i Hjo dom. Svarta och vita…
    Synd att du inte sa till lite längre. Jag hade 4 stycken nu… men slängde dom då jag inte alls tyckte det passade hemma hos mig…

  4. Vet inte om det är försent nu… men jag har sett smalare varianter på både Indiska och Lagerhaus. Det var i och för sig i höstas. Lycka till!

Stängt för kommentarer.