Trådgubbar

Trådgubbar

I oktober strosade jag runt i en butik här i stan och hittade dessa fulsnygga trådgubbar. Jag blev väldigt sugen på att ta med mig en av dem hem, men eftersom de var relativt dyra lät jag tanken vila. Jag tog ett foto på dem i butiken för att kunna kika på dem lite då och då, och jag har faktiskt blivit mer och mer sugen på dem. Så förra veckan gick jag förbi butiken igen och tänkte att om de fanns kvar så var det meningen att jag skulle köpa en, och om de inte fanns kvar så var det inte meningen. :D

Sagt och gjort, jag gick dit i ösregnet och jo – de fanns kvar. Två stora och en liten. Priset var fortfarande dyrt, så jag valde den lilla och gick till kassan. När jag väl var där så sa hon att det var halva priset! :) En glad överraskning. Fick tanken om att jag ville ha den stora gubben med, men skulle fundera lite och ringa om jag ville lägga undan den. Betalade och gick till busshållplatsen som var precis utanför butiken. Det ösregnade fortfarande. Tog upp fotot i mobilen och kände att JA – jag måste ha den! Sprang tillbaka till butiken, och hämtade den stora gubben, betalade och rusade ut till bussen igen lagom till att den närmade sig hållplatsen. Jo, det var nog meningen… :P

Trådgubbarna står i vardagsrumsfönstret, men när jag fotade dem så flyttade jag dem till hallmöbeln för att få en roligare bakgrund. De står alltså inte i hallen just nu men får nog flytta dit så småningom. :)