Tisdagstema och beslutsngest

Stort tack fr alla kommentarer om kakelvalet! Ni gjorde inte valet lttare… *s* Jag var helt inne p att ha vitt, men sen kndes det som lite mycket vitt nu nr jag kollade hr hemma igen mot de vita luckorna. Ja, det r mjligt att det blir fr mycket vitt… Samtidigt knns inte svart som ngot alternativ lngre, det blir lite fr dystert knns det som. Inte mot de vita luckorna, fr det blir dsnyggt, men mot den ganska mrka ekbnkskivan. Varken kaklet eller bnkskivan lyfts fram d, det blir lixom kaka p kaka (svrt att frklara)…

Det ljusgr kaklet knns inte alls rtt, det blir fr ”dassigt”p nt stt. Jag ska g ner i frrdet och hmta upp en antracitgr klinkerplatta som vi har kvar sen vi gjorde hallgolvet. Sen ska jag testa den mot bnkskivan och luckorna. Den r ganska mrkt gr, med skiftningar i. D blir det mrkt men nd inte sterilt svart. Ja, ni lr f hra mer om det hr! ;)

Till ngot annat! Jag satt igr och fixade med lite bilder till Tisdagstema. Den ena bilden r fr 2007 (Julen) och hittas hr, medande 3 nya temabilderna fr 2008ligger hr. Nu nr det r nytt r och allt funderade jag p om jag skulle ha Tisdagstema enbart hr i bloggen och inte p min fotosida, men samtidigt r det ganska kul att ha alla temabilderna sparade p fotosidan… Jag har ju fortfarande inte bestmt hur jag ska gra med min fotosida, s det fr vl fortstta att vara p samma stt ett tag till, tills jag kommit p hur jag vill ha det. Bjuder i alla fall p bilden som ska frestlla temat ”Tre” – trefoton p lskade Tinca. P bilden lngst ner har Tinca skavt upp nosen och r vackert grisrosa…

Tema: Tre