Hjlp mig att vlja kakel!!

Hej p er allihop! :) Jag vet ju att ni r mnga inredningsintresserade dr ute och nu vill jag be er om hjlp! Vi har lnge funderat p vad vi ska ha fr kakel i kket men har inte kunnat bestmma oss, s vi har fortfarande en ful betong med gammalt lim p ovanfr diskbnken och bnkskivorna. Jttevackert… Eller inte! :) Vi har vl egentligen varit skra p att vi ska ha svart kakel till vra hgblanka vita luckor, men nu brjar vi tveka. Vi lnade drfr hem en vit, en ljusgr och en svart kakelplatta fr att se hur det blev. Det svarta knns helt pltsligt vldigt mrkt, och det som lyfter fram bnkskivan i ek och den rostfria diskbnken bst r den via kakelplattan. Men samtidigt – hgblanka vita luckor, vitt matt kakel och ljus tapet – blir inte det fr mycket vitt?! Det ljusgra kaklet r fint, men r det fr trkig frg? Ett annat alternativ r att vlja en mrkgr nyans, men ngon sn platta har vi inte lnat hem. Vad tycker ni att vi ska ha fr kakel?

S till min andra frga – jag vill ha tips p vad vi ska ha fr frg p fogen! Detta r ju beroende av vilken frg p kaklet man vljer sklart… Det ska vara snyggt, men nd praktiskt.

Jag r tacksam fr alla tips och frslag jag kan f. Nu mste vi bestmma oss! :)

Vad ska vi ha fr kakel i kket?

Om det r nn som glmt hur gamla kket sg ut s kan ni se bilder p det hr…