Ljus i vårt hus!

Ljus i vårt hus

Idag var jag en sväng på stan och strosade runt lite i jakt efter julklappar. Då klev jag över denna härliga ljuslykta på Indiska och jag bara kände att jag måste ha den! Turligt nog så var det ”ta 3 – betala för 2” på alla ljuskällor i butiken, så jag plockade ihop två stycken såna här ljuslyktor och dessutom en annan sorts ljuslykta med fastlimmat krossat glas på.

Ljuslykta med krossat glas

Ljuslyktorna hänger nu och pryder vardagsrumsfönstret och den vackra lyktan med krossat glas står på vardagsrumsbordet! :)

6 kommentarer:

  1. Jag antar det..? Men jag har ätit piller i 5 år och hade säkert inte regelbunden mens innan det heller så det har nog mycket med det att göra.. Beror nog på hur länge du haft den? Fast P-stav har man väl bara högst 3 år åt gången eller..?

  2. Oj, och jag som tyckte fem år var mycket! haha. :lol: Åh vad spännande!! Jag kommer ju säkert ha PCOS och allt möjligt så det kommer väl bli bebis om typ fem år med min tur! :D

Stängt för kommentarer.