Första jullovsdagen

Det är helt underbart att för första gången i mitt liv få ha ”jullov ur lärarperspektiv”. *stort flin* Började dagen med sovmorgon och sen tog jag med Tinca, fotboll och kamera ut på en tur över ängarna. Vädret är ju så tråkigt som svenskt decemberväder kan vara, naturen är full av bruna, gråa och bleka nyansen. *suck* Dessutom blir det aldrig tillräckligt ljust för att kunna få riktigt bra foton, när ska snön komma egentligen?!

Full fart med den älskade fotbollenTinca står på helspänn och väntar på att få kasta sig efter fotbollen som rullar nerför släntenLetar utslängt godis

4 kommentarer:

 1. :smile: 1000 tack för det fina julkortet-laddas upp ikväll. Nu ska jag fortsätta med mitt bakande, sirapskakor står näst på tur.
  Kram

 2. Härliga bilder! :) Så himla trist här med.. Blir nog ingen vit jul i år.. Fy vad trist. Det har inte hänt under min livsstid. Förra året fick vi snö på natten till julafton så där hade vi tur. :hurra:

 3. Er jul ser lika snöfattig ut som vår! Haha! :mrgreen:
  Ja men, det är ju faktiskt sant även om jag menade ”vår” som ”hos oss”…

  Jag hoppas i alla fall på en åtminstone frostvit nyårshelg så man kan motionera kameran något under de lediga dagarna.

  God fortsättning!

  /Jenny & Fröken Boll

Stängt för kommentarer.