Vista Kulle

I lördags köpte vi med oss fika och åkte till Vista Kulle som är ett naturreservat en bit norr om Jönköping. Det var underbart vacker väder men ganska kyligt. Vi tog oss upp till bergets topp och tittade på den vackra utsikten över Vättern. Jag ska ärligt säga att det var lite besvärligt att ta sig ner igen, man klev liksom på stenar både upp och nerför berget, och det var bitvis rejält halt.

På söndagen var vi i stugan hela dagen och jag fick en massa härliga bilder därifrån med, men jag har inte hunnit sätta mig med dem än tyvärr. Däremot funderar jag fortfarande på hur jag ska göra med min fotosida. Jag lägger ju in en hel del foton här i bloggen, och antingen så slutar jag med det eller behåller det så som jag har det nu. Då blir det å andra sidan inte överskådligt att leta efter specifika foton, så något måste jag ju göra åt det. *suck* Jag är inte alls nöjd med hur det är för tillfället. Kanske att jag hinner sitta ett par timmar med det i morgon kväll. Ge gärna förslag på hur ni tycker att jag ska göra! Tack förresten för de förslag jag fått hittills, om det är någon jag glömt tacka personligen. :)

Här kommer några bilder från Vista Kulle:

2 kommentarer:

  1. Hej
    Underbara bilder, jag undrar bara vad det är för program du lägger upp dom med för att få det här bildspelet?
    Hade du skickat upp Johan i trädet och skrivit att Tinca försöker nå en pinne :run:

  2. Jättefina bilder som vanligt. :yes:

    Svårt detta med fotosidor.. Har haft många tankar men har valt att fortsätta sätta in mina bästa bilder i portfolion och resten publicerar jag bara i bloggen. :)

    Kram

Stängt för kommentarer.