Fredag kvll

Hej p er!

Idag verraskade jag Johan med flskfil och goda rfflade potatis nr han kom hem efter jobbet! De r verkligen s himla goda de dr rffliga potatisarna, ni som tit dem vet vad jag menar. :) Vi delade p en flaska vin och gick sedan ver p drinkar. En trevlig kvll! :D Nu blir det Idol p tv – undrar vem som ker ut…!

Vi har dragit ner de gamla tapeterna och ska nu bara spackla innan det r dags fr tapetsering. Hade tnkt spackla idag, men det blev ju inte s. :P Well, vi har ju hela helgen p oss, fr vl rikta in oss p tapetsering nsta helg eller nt. *s*

Idag har frsta snn kommit! Hela dagen nstan har det regnat, och framt kvllningen vergick det i snblandat regn. Snn som sedan fll lg ju inte kvar mnga minuter tyvrr. Jag lngtar verkligen tills en ordentlig sn ligger p backen, till advent och till julafton. I r har jag ju dessutom mitt frsta jullov! :D Fasen vad jag trivs p jobbet allts! :)

Ta hand om er!