Lagom till höstlovet…

Igår påbörjade vi grundmålningen av kökstaket. Vi kom nästan en tredjedel och sen hann vi inte mer, idag har vi heller inte haft tid och i morgon åker jag iväg och hälsar på mamma och bror i Karlskrona. Johan får alltså grundmåla klart i helgen medans jag är borta och så får vi väl måla andra strykningen när jag kommer hem igen på måndag kväll. Känns i alla fall skönt att ha börjat måla taket, men det är trist med skyddspapper på golvet, och målarburkar och penslar lite överallt.

I morgon är också sista dagen på jobbet, sen är det höstlov! :) Mitt första höstlov som lärare, för övrigt, för tidigare har jag ju bara jobbat som förskollärare och då har man inte lov. Ska bli jättemysigt! Jag trivs så oerhört bra på jobbet, så det är inte direkt så att jag längtar efter att vara ledig, konstigt nog… Men hörrni! Lagom till lovet fick jag idag ett samtal av min rektor och hon frågade om jag ville fortsätta även i vår. OM jag ville?!?! :D Känns så himla kul – nu får jag jobba vidare på skolan ända till sommarlovet!!! :) Jag njuter varje dag… Snacka om att älska sitt jobb! :smile:

9 kommentarer:

 1. Grattis.

  Det gläder oss mycket, ha ett bra höstlov.
  Hälsa till Blekinge.

  Kramar från oss i Halmstad

 2. Vad kul att du får fortsätta till sommarlovet!
  Höstlov är ju absolut inte fel, passa på att njuta! :grin:

  Ha en skön helg!
  KRAM

 3. Åh jag blir så glad när jag läser det här. Det är verkligen så jag vill ha det. Att älska sitt jobb! :love: Hur gör man liksom? Jag klarar inte av ett enda jobb utan mår bara dåligt och känner av alla dessa ”måsten” lite väl mycket.. :???: Grattis att du fick vara kvar också! :)

 4. Grattis :hurra: till att du fick stanna kvar, det är underbart och känna så för sitt jobb som du gör. Det gjorde jag på mitt jobb oxå innan jag blev skadad.

 5. Halloj och GRATTIS :love: till att du får fortsätta med ett jobb, som du älskar !!! Gissa om du delar med dig av det till dina ” kunder ” .. ( = Läs elever !! ) :melt:
  Massor av kramizar från oss, som nu väntar på ett nytt spännande ” fotouppdrag ” .. :flower:
  // Birgitta & Lizzie
  PS Jag har hittat en till affär med Cult Design .. :razz: !!! DS

Stängt för kommentarer.