Valpkurs och en vacker fotokvll

Idag har strsta delen av dagen gnats t vr valpkurs, vi har varit i skogen och provat p spr, uppletande, sk och nosaktiveringar. Dessutom fick deltagarna g en liten tipspromenad. :) Vi har haft en riktigt bra dag i skogen!

Nr jag kom hem hade Johan gjort potatisgratng och flskfil – mums!! Han hade dessutom varit ute en timme med Tinca s jag behvde inte tnka p det heller… :D Men s kom kvllen och vdret blev finare och finare. Solen brjade lysa och ute var det jttevackert, s jag var tvungen att ta med mig hund och kamera och fota lite innan solen gick ner. Hann med sdr en kvart, sen frsvann solen ner… Ibland har man tur! :)

Idag har jag ven hunnit med att lgga in sex nya bidrag till Tisdagstema. :)

2 kommentarer:

  1. Hejsan, jo jag saknar nog den gamla layouten lite ox. Men ville ha en mer ”hundig” layout. Dr man ser lite mer att hemsidan faktiskt handlar mest om Spira. Men jag vet inte. Knner jag mej rtt ryker nog denna layouten sen ox…

    Vad det gller hundar och raser tvekar jag nog egentligen p alla. Jag knner att jag velar fram och tillbaka. S kommer INTE ha brttom med detta. Jag vill nog iallafall helst ha en vuxen hund. Men vi fr se,… detta r ju planer infr mitten av 2008…

    Hur r allt annars med Tinca?

Stängt för kommentarer.