Äntligen en hallmöbel!

Till slut köpte vi en hallmöbel, den passar bra men skulle kunna vara något mindre djup. Å andra sidan är det den bästa möbel vi hittat till hallen på de sju månader som vi bott här, så den får duga. :wink: Ja, jösses – vi har redan bott här i sju månader!!

Vår nya hallmöbel med min Cult-kruka ovanpåDen nymålade svarta stolen i en annan del av hallen

11 kommentarer:

 1. Vi har samma fast med fyra lådor i sovrummet. :) Den är verkligen jättefin! Och jag älskar tapeten i bakgrunden! :melt:

 2. Ja det förstår jag då…. jag vet inte riktigt. Ska beställa mitt i nästa vecka tänkte jag så jag har det lagom till inflyttningen =)

  Så ni har säsongsbiljetter till HV,… det får det nog bli till nästa säsong för mej med…. fast jag har ju haft tur detta året med alla biljetter jag fått osv =)

 3. Tycker ju ändå att det är lätt värt det att ”offra” dom kvällarna. Diska, städa och annat tråkigt kan man göra en annan dag :hurra:

  Älskar mobilen…. ångrar inte en sekund att jag köpte den faktiskt och det kommer inte bli någon ny kamera för min del. Inser att jag heller inte fotar tillräckligt mycket för att köpa någon dyr kamera. Kanske senare… jag vet inte… nu i första hand kommer pengarna gå till inredningen av lägenheten.

  Använder GPS:en när jag lägger spår faktiskt… =)

 4. Tjusigt det blev! :yes:
  Min enda ”hallmöbel” är min cykel. :lol:

  Ja du det var väldans smidigt med filmen på YouTube…synd att den nallade lite på kvalitén bara men att ladda upp och så var smidigt annars. :smile:
  Ha en skön helg! KRAM

Stängt för kommentarer.