Svarta tankar

Igår satte jag igång med projektet att måla om vår lilla mysiga antika pygmépinnstol (tack mamma!!) i en färg som passar bättre i vårt hem. Den blev svart och glänser jättevackert! :smile: På stolen brukar en stor växt stå.

 

Stolkollage

I samma veva målade jag även om vår tråkiga men praktiska Ikea-pall i samma svarta nyans (finns det flera olika svarta nyanser?) och idag fortsatte jag med att måla en liten fotpall på samma vis. Ikea-pallen står numera i hallen innanför dörren med levande ljus ovanpå.

 

Pallen i hallen

 

 

 

8 kommentarer:

  1. Men jösses det ser ju ut som en ”mode” katalog fast med möbler…. du vet nog vad jag menar men jag kommer inte på ordet… jo förresten möbelkatalog.

  2. vad du är duktig på att greja visst är ikea stolen tråkig väldigt fin blev den när du hade målat färdigt kram susanne

  3. WOW! Ser riktigt snyggt ut… du har kommit i svarta tankar precis som jag :lol:

    Syns att du har ett sinne för inredning :mrgreen:

Stängt för kommentarer.