Oktober = hst

Ja, d r hsten hr. Eller? Tja, det r vl s att hsten varit hr ett ganska bra tag redan… Nr jag nd pratar om hsten, s r mnadens tema p Fotosajten just hst och hur olika vi upplever den. S hng p vettja! :D

Helgen har gtt fort. I lrdags var jag p SM fr rddningshundar hr i Jnkping fr att heja p klubbkompisen Soile och hennes Kixa som ledde efter fredagens tvlingar. Gldjande nog s vann de och kan numera titulera sig bst i Sverige! :) G in p www.jbhk.se fr att lsa mer om ni knner fr det. Jag var dr och fotade en del och s smningom kommer bilderna ut p JBK’s hemsida.

Sndagen vigdes t att stda, och d menar jag storrjning! Hela sovrummet fick sig en omgng och fr frsta gngen sedan vi satte igng med kket r dr i ordning och harmoniskt. *sknt* Vi var ven hos Johans brors tjej (kallar man det svgerska??) p fdelsedagsfika. kte sedan till Ikea och kpte en lampa som vi frskte hnga upp i sovrummet, men p grund av en fr svag borrmaskin lyckades vi inte riktigt, s vi fr fortstta nr vi lnat en bttre borrmaskin.

NTLIGEN har jag hittat tapeter till kket! Det var krlek vid frsta gonkastet. :D Jag gick in i en affr fr att f inspiration angende gardinval, men blev verlycklig nr hon visade mig tapeten. Det kndes s RTT. S nu ska jag bara mta hur mycket tapet vi behver och bestlla det i morgon! :D

Ikvll r det tredje tillfllet p vr valpkurs, men jag har kvllsmte och kan inte vara med. :( Knns jttetrkigt naturligtvis, men efter denna gngen r det inget mer kurstillflle som krockar, som tur r.