Oktober = höst

Ja, då är hösten här. Eller? Tja, det är väl så att hösten varit här ett ganska bra tag redan… När jag ändå pratar om hösten, så är månadens tema på Fotosajten just höst och hur olika vi upplever den. Så häng på vettja! :D

Helgen har gått fort. I lördags var jag på SM för räddningshundar här i Jönköping för att heja på klubbkompisen Soile och hennes Kixa som ledde efter fredagens tävlingar. Glädjande nog så vann de och kan numera titulera sig bäst i Sverige! :) Gå in på www.jbhk.se för att läsa mer om ni känner för det. Jag var där och fotade en del och så småningom kommer bilderna ut på JBK’s hemsida.

Söndagen vigdes åt att städa, och då menar jag storröjning! Hela sovrummet fick sig en omgång och för första gången sedan vi satte igång med köket är där i ordning och harmoniskt. *skönt* Vi var även hos Johans brors tjej (kallar man det svägerska??) på födelsedagsfika. Åkte sedan till Ikea och köpte en lampa som vi försökte hänga upp i sovrummet, men på grund av en för svag borrmaskin lyckades vi inte riktigt, så vi får fortsätta när vi lånat en bättre borrmaskin.

ÄNTLIGEN har jag hittat tapeter till köket! Det var kärlek vid första ögonkastet. :D Jag gick in i en affär för att få inspiration angående gardinval, men blev överlycklig när hon visade mig tapeten. Det kändes så RÄTT. Så nu ska jag bara mäta hur mycket tapet vi behöver och beställa det i morgon! :D

Ikväll är det tredje tillfället på vår valpkurs, men jag har kvällsmöte och kan inte vara med. :( Känns jättetråkigt naturligtvis, men efter denna gången är det inget mer kurstillfälle som krockar, som tur är.