Kket: Fre

Nu har jag ntligen tagit mig tid att lgga in ngra bilder frn hur vrt kk sg ut innan vi renoverade det och lite under tiden som vi river kket. Jag lovar er att det var som att stiga in i antingen en bastu eller en stuga i fjllen nr man gick in i vrt kk. Hela kket var nmligen inbyggt i furupanel; taket, halva vggarna, bakom elementet, runt fnstrena, fnsterbrdan, golv- och taklist, mellan verskp och underskp (istllet fr kakel),som en dekorationslist under verskpen, och som grdde p moset: ven flkten var inbyggd! Till och med lysknappen hade de kltt med trpanel. Ja, jsses! :) Nu r det mesta av trpanelen borta, vi har dock taket kvar att mla, men det har vi inte hunnit med nnu!

Titta och njut! :P

När vi flyttade in var dörren mot vardagsrummet igensatt och gömd under tapet och träpanel. Det första vi gjorde var att öppna upp den igen.Den oerhört vackra (?) inbyggda fläkten. Notera att även lysknappen är klädd med furupanel!Fläkten som är halvt borttagen och de öppna köksskåpen med sin dekorationslist.Under överskåpen hittade vi denna hemliga låda. Mellan överskåp och underskåp är det också träpanel.Matplatsen, här med bordet intryckt i hörnet. Träpanel på halva väggen.Väggen mot hallen, som vi rivit upp delar av för att kunna dra nya elkablar.Köket sett från hallen, notera att det inte finns några köksluckor på överskåpen.Köket sett från matplatsen.