Som ett brev på posten…

För ett tag sen fick jag hem en lapp om bankgiroinsättning och bakom min lapp hittade jag en annan persons lapp! Detta kändes lite skumt och samtidigt lite obehagligt, nu var ju detta inte några känsliga uppgifter jag fick ta del av, men tänk om det varit viktiga uppgifter som kommit fel?! Jag ringde i vilket fall som helst Nordeas kundtjänst och förklarade läget, och de bad mig att antingen komma in till något kontor eller skicka det via svarspost till Nordea. Häromdagen skickade jag så insättningslappen till Nordea med en liten beskrivning av vad som hänt. Idag fick jag två biobiljetter och ett tackbrev från Nordea som tack för hjälpen!! Tänk att man blir så glad för lite hederlig vänlighet! :grin: Å andra sidan vill väl de fjäska lite för mig så jag inte sprider något elakt om Nordea, att de skickar uppgifter fel och så vidare! :) Men lika glad för det är jag…