Korvgrillning

Idag har det varit riktigt fint väder i stort sett hela dagen! Efter jobbet åkte vi hem och spelade ett parti backgammon och sedan ringde vi ett par kompisar för att fråga om de ville hänga med och spela minigolf. De skulle precis börja grilla korv så vi blev ditbjudna istället. Åkte alltså dit ett par timmar och hade trevligt. Tinca fick testa en aktiveringskub med godis som föll ur om hon rullade kuben. Hunden med de tre hjärncellerna sprang runt med kuben i halva trädgården och efter ett tag insåg hon att det låg godisbitar utspridda över gräsmattan. *s* Inte direkt så att hon förstod att de föll ur kuben. Man kan ju undra vad hon sysslar med egentligen, hon brukar vanligtvis förstå väldigt snabbt vad som krävs för att få ut godiset. Jag tror att eftersom godisbitarna föll ut i gräset, så såg hon inte bitarna komma ut och därför bara sprang hon vidare och väntade på ”the big one” lixom. Jaja, lite aktivering fick hon även om det inte riktigt var på det sättet som jag trott. *hihi*

Hon är så härlig nu Tinca – levande, pigg, glad, alert, lekfull, full av energi och arbetsglädje. Jag hoppas vid hela mitt hjärta att hon håller sig frisk nu. Skickar även en tanke till Kristin och hennes Spira, jag håller tummarna för er!

2 kommentarer:

  1. Tack för dom värmande orden! Uppskattar det… tungt nu faktiskt och det skär i hjärtat att se henne så. Men jag kommer köra på med henne tills hon inte håller alls längre. Tror faktiskt hon får mer ut av livet att försvinna några år tidigare men levt ett aktivt liv än att leva kanske 2-3år extra och bara få gå. Sålänge Spira visar att hon gillar det och orkar med det kommer jag köra på. Skönt att höra att det är bra med Tinca!

    Kram Kristin

  2. Timo gillar sån där aktiveringskub med godis i, fast han hinner inte ta godiset för det gör Zigge så fort dom ramlar ut. Kort sagt Timo gör jobbet och Zigge plockar gottan ;-)

Stängt för kommentarer.