Fdelsedagsfirande och uppletande

Lrdag
Brjade lrdagen med en 45 minuters promenad tillsammans med Tinca och Johan. Strsta delen av rundan fick hon springa ls. P en lng rakstrcka krde vi fem skick budfring fr att hon skulle f springa lite, strckan vad ungefr 100 meter lng. De bda frsta skicken sprang hon fort, men sen brjade hon tveka lite p tredje och jag tjoade lite fr att f upp farten. Fjrde strckan (till Johan) var hon ungefr likadan p och p femte strckan stannade hon mitt emellan mig och Johan och tittade tillbaka p honom. Hon som brukar springa som en galning! Hon har nog inte nn vidare ork efter sin lnga vila, och det i samband med vrmen (som hon brukar bli ganska pverkad av) gjorde att vi hade en ganska trtt hund med oss hem.

Sen tog vi med oss Tinca till Johans frldrar dr vi skulle ta lunch tillsammans med Johans bda brder och deras sambos. Johan och en annan bror fyller r i dagarna och skulle firas nu nr alla var samlade i samma stad under helgen. Vi lmnade sedan Tinca i vr lgenhet och kte vidare fr att spela minigolf, vi delade upp oss i lag om tv spelade och hade jttekul! Solen sken och det var ganska lagom varmt. Sen kte vi hem fr att gra oss fina infr kvllen, d vi hade blivit utbjudna p middag allihopa av Johans frldrar. Vi brjade hemma hos ena brodern dr vi fick en liten drink och sedan cyklade vi vidare till restaurangen. Maten var god och vi hade en trevlig kvll! Vi under 30-strecket (ja, Johan, du tillhr den skalan ngra dagar till *flin*) stannade sedan kvar p restaurangen/utestllet resten av kvllen och fram till 01.30, sen cyklade vi hemt igen.

Sndag
Dagen har varit ganska lugn, vi stllde ingen klocka i morse men vaknade i bra tid nd. Lg kvar i sngen och bara slappade en stund och sedan gjorde jag scones till frukost. Framt eftermiddagen tog jag med mig Tinca, kameran, lite trningsgrejer och Johan och s gick vi upp p ngarna fr att kra lite uppletande. Fyra freml klarade hon galant lilla Tinca, men det femte vllade en del problem d hennes ork tog slut. Du kan lsa mer om uppletandet och se fler bilder genom att klicka p lnken lngre ner.

Tinca uppletande
Tinca kastar sig ivg p frsta skicket.

P vg in med freml
P vg in fr att avlmna ett freml.

UPPDATERAT!
Uppletande.
Blandade bilder juli 2007.
Fotosajten: Avkopplande.