Födelsedagsfirande och uppletande

Lördag
Började lördagen med en 45 minuters promenad tillsammans med Tinca och Johan. Största delen av rundan fick hon springa lös. På en lång raksträcka körde vi fem skick budföring för att hon skulle få springa lite, sträckan vad ungefär 100 meter lång. De båda första skicken sprang hon fort, men sen började hon tveka lite på tredje och jag tjoade lite för att få upp farten. Fjärde sträckan (till Johan) var hon ungefär likadan på och på femte sträckan stannade hon mitt emellan mig och Johan och tittade tillbaka på honom. Hon som brukar springa som en galning! Hon har nog inte nån vidare ork efter sin långa vila, och det i samband med värmen (som hon brukar bli ganska påverkad av) gjorde att vi hade en ganska trött hund med oss hem.

Sen tog vi med oss Tinca till Johans föräldrar där vi skulle äta lunch tillsammans med Johans båda bröder och deras sambos. Johan och en annan bror fyller år i dagarna och skulle firas nu när alla var samlade i samma stad under helgen. Vi lämnade sedan Tinca i vår lägenhet och åkte vidare för att spela minigolf, vi delade upp oss i lag om två spelade och hade jättekul! Solen sken och det var ganska lagom varmt. Sen åkte vi hem för att göra oss fina inför kvällen, då vi hade blivit utbjudna på middag allihopa av Johans föräldrar. Vi började hemma hos ena brodern där vi fick en liten drink och sedan cyklade vi vidare till restaurangen. Maten var god och vi hade en trevlig kväll! Vi under 30-strecket (ja, Johan, du tillhör den skalan några dagar till *flin*) stannade sedan kvar på restaurangen/utestället resten av kvällen och fram till 01.30, sen cyklade vi hemåt igen.

Söndag
Dagen har varit ganska lugn, vi ställde ingen klocka i morse men vaknade i bra tid ändå. Låg kvar i sängen och bara slappade en stund och sedan gjorde jag scones till frukost. Framåt eftermiddagen tog jag med mig Tinca, kameran, lite träningsgrejer och Johan och så gick vi upp på ängarna för att köra lite uppletande. Fyra föremål klarade hon galant lilla Tinca, men det femte vållade en del problem då hennes ork tog slut. Du kan läsa mer om uppletandet och se fler bilder genom att klicka på länken längre ner.

Tinca uppletande
Tinca kastar sig iväg på första skicket.

På väg in med föremål
På väg in för att avlämna ett föremål.

UPPDATERAT!
Uppletande.
Blandade bilder juli 2007.
Fotosajten: Avkopplande.