Besk och uppletande

Onsdag – fredag har jag haft besk hr av mamma och ena brodern Alex. Vi shoppade en del och jag och mamma spelade en massa kort (ett spel som kallas Det diaboliska). Tack fr ngra hrliga dagar! :)

Idag har vi varit i stugan ngra timmar. Tinca fick ett uppletande med fyra freml och hon jobbade p bra ven om hon var ngot okoncentrerad. Sista skicket sprang hon ut och letade, men hittade ingenting och kom direkt tillbaka till mig, inte s bra. Fremlet hittades dock och sen brt vi. De f hjrnceller hon har befinner sig inte riktigt i harmoni med varandra nu nr hon r inne p 16:e dagen av lpet. :) Tyvrr r hennes mage inte som den borde vara. Ni minns kanske att hon efter utredningen ftt penicillin mot sin inflammation i tunntarmen, och efter det var hon bra i magen i 6 veckor. Sen kom ormbettet och efterfrljande behandling. Nu r hon ungefr lika dlig i magen som hon varit tidigare, och hon fiser frskrckligt illa mnga mnga gnger om dagen. Frgan r om jag ska kolla upp det IGEN eller om jag ska frska mig p ngon hemmakur fr att stabilisera magen? Tips ngon?

Nu r det ntligen dags att renovera kket! Om ngra veckor stter vi igng, men redan i morgon kper vi hem ny kyl & frys.