Halmstad och brllop

Nu r det ngra dar sen jag skrev! Vi kte ner till Halmstad p onsdagkvllen och var framme strax innan 22. Vi skulle bo hos min bonusmamma och min syrra eftersom min pappa hade brudens familj boende hos sig. Jag hade fullt upp bde torsdag och fredag med att frbereda brllopet. Jag blev ju klar med festprogrammen p onsdag frmiddag och skickade dem till en tjej som skrev ut dem, s de lg frdiga och vntade p mig nr jag kom till Halmstad.

P torsdagsmorgonen kte Johan tillbaka till lmhult fr att jobba och jag tog med mig Tinca och gick hem till pappa fr att skra till festprogrammen som de skulle vara. Det visade sig vara mycket mer jobb n jag trott och det tog mnga fler timmar n jag rknat med. En del papper hade matats in snett i skrivaren och gick inte att anvnda. Jag fick hjlp av brudens syster och det var tur fr annars skulle jag nog inte hunnit klart. Medan jag skar papprena s sorterade hon dem och satte ihop de frdiga programmen. Tack Katrin! :)

P torsdagkvllen skulle jag vara med och va p allsngerna i festlokalen och passade p att skriva ut de papper som blivit fel. Det var oerhrt roligt att komma igng och sjunga igen – jag visste inte att jag hade saknat det s mycket! Det var som att ”komma hem”… Sorgligt att jag tappat sngen och musiken s sen jag flyttade till Jnkping. Efter att vi vat klart kte vi hem och gjorde frdigt programmen och var inte frdiga frrn efter 23.30.

Tinca skadade sig p torsdageftermiddagen, hon lekte och ”slet upp” en bit av trampdynan genom att hon antagligen fastnat i en skruv som stack upp ur en brda. Hon haltar ordentligt bitvis och har bara ftt korta kissrundor sen dess. :( Alltid ska det vara ngot.

Fredagen hade jag ocks fullt upp med att hjlpa till med frberedelser och sedan p kvllen var det genrep i kyrkan fr alla oss som skulle medverka i brorsans vigsel. Jag hade blivit ombedd att sjunga en sng tillsammans med brudens syster – ”Fr evigt” med Sara Lfgren. vningen gick bra och nr jag kom hem igen hade Johan kommit till Halmstad.

P lrdagen var det s dags. Jag och Johan kte hemifrn vid 11 fr att hmta farmor och farfar som skulle ka med oss till kyrkan. Vl utanfr kyrkan trffade jag en massa slkt – jttekul att se dom alla! :D Vigseln skulle vara i S:t Olofs kapell i Tylsand, en gammal fin kyrka, men ganska liten.

Brudparet har mnga vnner som sjunger och spelar olika instrument s det var mnga som deltog p olika stt. Det brjade med att tv tjejer stod i folkdrkt (Halmstad och Leksand, dr bruden kommer ifrn) och spelade ingngsmusiken p fiol – jttevackert. Efter en stund var det dags fr sjlva vigselakten och det var s vackert att jag inte var helt torr i gonen. Lgligt nog var det dags fr mig och Katrin att g upp och sjunga vr sng till brudparet strax efter och jag ska rligt talat sga att det var vldigt svrt att hlla rsten stadig. Sngen blev jttefin och det var vldigt vackert och rrande att f st och sjunga till brudparet, sngen kom verkligen frn hjrtat. Tack Louise och Krille fr att vi fick ran! :)

Festen var jttetrevlig och vldigt lyckad! Jag hade lovat att fota t brudparet, bde i kyrkan och p festen, s jag sprang mest runt tycker jag. *s*

Nr vl brllopet var avklarat fick jag ntligen semester! :) Och luften har fullstndigt gtt ur mig! Jag har ingen energi alls, helt slut r jag. Och nu r nstan anhalt Jnkping och besk av mamma och brorsan Alex. Kul sklart!!

Jo, frresten, den dr ostindiefararen var i Halmstad och vi passade p att ka dit och kolla lite.

20070721_14089_liten_cr.jpg
Brudbuketten.

20070721_14062_liten_cr.jpg
Riskastning p brudparet.

20070721_14188_liten_cr.jpg
Brudparet fr rocka loss till en omgjord version av ”Fngad av en stormvind”