Nu br det av till Halmstad!

Sen Johan kte hemifrn i mndags morse (fr att jobba p annan ort) har jag lst, stdat, fixat med innehllet i festprogrammet, gjort klart omslaget till festprogrammet, varit ute med Tinca, fixat med foton till min hemsida, packat lite, bytt plats p kksbordet och vattnat blommor. Tinca lper ju och r ganska trist, ute ska hon bara rulla sig och kan strunta i att bajja tills kvllen kommer. Dessutom r hon ganska kass i magen igen och har varit det sen hon brjade med den nya antibiotikan. Hon fiser s illa att jag sjlv fr ont i magen… :( Vi hoppas sklart att det r antibiotikan och att hon blir bra i magen igen efter att kuren avslutas i morgon.

Vi har trnat ett par korta omgngar men hon r tmligen svrmotiverad och lngsam, idag hittade jag dock en ”leksak” som hon lekte med kvllen d hon blev ormbiten. Jsses – nu var det kul att trna minsann! Hon fick gra inkallning med stllande (med inkallade ven frn stendet, vanligtvis bryter jag efter hennes stannande) och det var jttefint. Sen rusade hon runt p fotbollsplan en stund. Vi har tur egentligen som har tv jttebra trningsplaner precis jmte huset, ”inhngnade” av hgt grs som skiljer planen frn gngbanan.

Ikvll ker vi ner till Halmstad, p lrdag gifter sig bror min och jag ska sjunga p brllopet, tillsammans med brudens syster. Sngen r ”Fr alltid” av Sara Lfgren (fast ska modifieras till vr egen version) efter nskeml av brudparet. Sen stannar vi ngra dar nere i Halmstad fr att ha semester efter brllopet. Ett enda problem terstr: Hur vi ska gra med Tinca under vigsel och fest. Hundpensionatet vi hade tnkt ha henne p har fullt och skulle dessutom inte ta emot en lptik och enligt garen gr inget pensionat det. S hon kommer f vara hemma, och vi fr ka hem och rasta henne nn gng. Trist men s r det att ha hund. :)

Fr se nr jag skriver igen, vi r vl hemma om nn vecka igen men det kan hnda att jag skriver ngra rader frn nn dator i Halmstad.

Ni har vl sett bilderna jag la ut igr? Kika annars p frra inlgget.

UPPDATERAT!
Tisdagstema: Favorit.

Ngra svartvita bilder:

Norbert

Eka

Svea

Tinca