Nu bär det av till Halmstad!

Sen Johan åkte hemifrån i måndags morse (för att jobba på annan ort) har jag läst, städat, fixat med innehållet i festprogrammet, gjort klart omslaget till festprogrammet, varit ute med Tinca, fixat med foton till min hemsida, packat lite, bytt plats på köksbordet och vattnat blommor. Tinca löper ju och är ganska trist, ute ska hon bara rulla sig och kan strunta i att bajja tills kvällen kommer. Dessutom är hon ganska kass i magen igen och har varit det sen hon började med den nya antibiotikan. Hon fiser så illa att jag själv får ont i magen… :( Vi hoppas såklart att det är antibiotikan och att hon blir bra i magen igen efter att kuren avslutas i morgon.

Vi har tränat ett par korta omgångar men hon är tämligen svårmotiverad och långsam, idag hittade jag dock en ”leksak” som hon lekte med kvällen då hon blev ormbiten. Jösses – nu var det kul att träna minsann! Hon fick göra inkallning med ställande (med inkallade även från ståendet, vanligtvis bryter jag efter hennes stannande) och det var jättefint. Sen rusade hon runt på fotbollsplan en stund. Vi har tur egentligen som har två jättebra träningsplaner precis jämte huset, ”inhängnade” av högt gräs som skiljer planen från gångbanan.

Ikväll åker vi ner till Halmstad, på lördag gifter sig bror min och jag ska sjunga på bröllopet, tillsammans med brudens syster. Sången är ”För alltid” av Sara Löfgren (fast ska modifieras till vår egen version) efter önskemål av brudparet. Sen stannar vi några dar nere i Halmstad för att ha semester efter bröllopet. Ett enda problem återstår: Hur vi ska göra med Tinca under vigsel och fest. Hundpensionatet vi hade tänkt ha henne på har fullt och skulle dessutom inte ta emot en löptik och enligt ägaren gör inget pensionat det. Så hon kommer få vara hemma, och vi får åka hem och rasta henne nån gång. Trist men så är det att ha hund. :)

Får se när jag skriver igen, vi är väl hemma om nån vecka igen men det kan hända att jag skriver några rader från nån dator i Halmstad.

Ni har väl sett bilderna jag la ut igår? Kika annars på förra inlägget.

UPPDATERAT!
Tisdagstema: Favorit.

Några svartvita bilder:

Norbert

Eka

Svea

Tinca