Tänkte skriva några rader

Då är vi hemma i Jönköping igen! I förmiddags åkte vi med brorsan Alex till hans lägenhet och kollade runt, såg jättefint ut! Sen åkte vi (jag och Johan) vidare in till Karlskrona city där vi åt lunch och sedan strosade runt på stan. Eller strosade förresten, känns mer som att vi mest stod i en skobutik och funderade på skor jag kan ha på bröllopet. Observera att det inte är mitt bröllop, ni som är nya läsare, utan min brorsa Krilles. Jag hittade ett par jättesköna, fina och billiga skor som jag älskade! Naturligtvis var det fel på dem, en rem hade nästan gått av och utseendet skiljde sig åt mellan de båda skorna. Efter mycket funderande (skulle fått dem för halva priset) bestämde jag mig för att köpa en större storlek och en ”förfotssula” eller vad det hette. En sula man skulle lägga under framdelen av foten. Skorna passade då bättre, men de är ändå lite för stora. Nåja, jag känner mig nöjd! :) Då är det bara klänningen kvar att hitta…

Hämtade sedan Tinca på Växjö Djursjukhus och åkte hemåt Jönköping. Tinca var pigg och glad! :D Så underbart att se henne pigg igen. Sen sov hon dock hela vägen hem och har sovit resten av kvällen här hemma, men det är väl inte så konstigt. Hon ska äta den nya antibiotikan i tio dagar och få smärtstillande i två dagar. Om hennes ben svullnar upp igen efter avslutad antibiotikabehandling ska vi kolla upp det igen. I så fall kan det vara något som sitter i hennes bakben, men de har inte hittat något där nu. Jo, förresten!! Goda nyheter – Tinca har ökat i vikt med ett kilo den senaste veckan. Hon väger nu nästan 30 kg! Kan det vara så ”enkelt” som att inflammationen i tarmen läkt ut?! Håll tummarna! :)

Tack mamma, Alex, PG och Krille för en jättehärlig helg, trots allt strul vi haft. Jag känner mig gladare och har mer energi än för några dar sen. Nu ska vi försöka njuta av ledigheten och hoppas att Tinca kryar på sig snabbt. Nu vill vi inte råka ut för mer med den stackars hunden.

Tack också alla ni som hela tiden finns här och stöttar!