Provsvar och försvunnen semester?

Nu är det onsdag och snart är över halva arbetsveckan avverkad, vilket innebär att jag bara har en halv vecka kvar till semestern. Äntligen! Jag behöver verkligen semester, jag är halvdeprimerad, helstressad av allting som hänger över mig och glömsk och virrig. Ja, jag är verkligen i behov av ledighet.

Tyvärr (måste jag säga) så har Johan fått ett IT-jobb under 2 av våra 3 semesterveckor. Kul för honom naturligtvis men jag tycker det är oerhört trist att vi inte kan få mer än en veckas semester tillsammans. :( Ingenting av våra spontanresor blir av. Vi kan inte åka ner till Halmstad några dagar innan brorsans bröllop för att fixa klart med festprogrammet. Vi kan inte ligga vid stranden och bara slappa och njuta av ledigheten. Han känner ju att han måste ta chansen som han får, och det förstår ju jag, men är jag hemskt egoistisk som inte alls tycker om det? *suck*

Till saken hör också att Johan inte komma vara hemma på veckorna utan han kommer bo på annan ort och bara komma hem på helgerna. Ena helgen för att gå på brorsans bröllop i Halmstad… Min semester blir ju ”förstörd” på sätt och vis, men jag får ju åka iväg själv även om det inte är lika kul.

Bara att hoppas att han får fortsatt IT-jobb efter den här anställningen så det var värt den förstörda semestern. Tur vi ska iväg till Irland i alla fall en bit in i augusti.

Så till Tinca: Veterinären ringde om hennes blodprover som vi tog för några veckor sen, ni vet angående inflammationen i tarmen och det? Det har ju kommit i skymundan nu efter ormbettet, men nu fick vi provsvaren. Allt är bra! Inflammationen har gått tillbaka och värdena har normaliserats!! :D Underbart… Hon har heller inte haft diarré sen vi påbörjade antibiotikakuren för 6 veckor sedan!! Bara en gång, och det var direkt efter ormbettet. Nu får vi avvakta tills hon blir återställd från denna pärsen, innan vi ska se om vi behöver göra något mer med Tincas mage. Förhoppningsvis lägger hon på sig några kilo nu efter att inflammationen läkt och hon är normal i magen igen. I så fall behöver vi inte gå vidare, men är hon fortsatt mager blir det nog en mag- och tarmbiopsi enligt veterinären för att utesluta att något är fel.

Hon går ju fortfarande på mycket mediciner för ormbettet men mår ganska bra. Hon är trött och sover mestadels av tiden, och får bara korta koppelrastningar, men hon verkar inte lida av det så mycket ännu.

De senaste dagarna har jag lagt många timmar på att fixa med festprogrammet. Nu är det mesta klart och bara småpill kvar (det är det som tar tid!!). Bandet jag beställt blev fel, så jag hoppas att rätt band finns att hämta i morgon.

Kram på er!