Provsvar och frsvunnen semester?

Nu r det onsdag och snart r ver halva arbetsveckan avverkad, vilket innebr att jag bara har en halv vecka kvar till semestern. ntligen! Jag behver verkligen semester, jag r halvdeprimerad, helstressad av allting som hnger ver mig och glmsk och virrig. Ja, jag r verkligen i behov av ledighet.

Tyvrr (mste jag sga) s har Johan ftt ett IT-jobb under 2 av vra 3 semesterveckor. Kul fr honom naturligtvis men jag tycker det r oerhrt trist att vi inte kan f mer n en veckas semester tillsammans. :( Ingenting av vra spontanresor blir av. Vi kan inte ka ner till Halmstad ngra dagar innan brorsans brllop fr att fixa klart med festprogrammet. Vi kan inte ligga vid stranden och bara slappa och njuta av ledigheten. Han knner ju att han mste ta chansen som han fr, och det frstr ju jag, men r jag hemskt egoistisk som inte alls tycker om det? *suck*

Till saken hr ocks att Johan inte komma vara hemma p veckorna utan han kommer bo p annan ort och bara komma hem p helgerna. Ena helgen fr att g p brorsans brllop i Halmstad… Min semester blir ju ”frstrd” p stt och vis, men jag fr ju ka ivg sjlv ven om det inte r lika kul.

Bara att hoppas att han fr fortsatt IT-jobb efter den hr anstllningen s det var vrt den frstrda semestern. Tur vi ska ivg till Irland i alla fall en bit in i augusti.

S till Tinca: Veterinren ringde om hennes blodprover som vi tog fr ngra veckor sen, ni vet angende inflammationen i tarmen och det? Det har ju kommit i skymundan nu efter ormbettet, men nu fick vi provsvaren. Allt r bra! Inflammationen har gtt tillbaka och vrdena har normaliserats!! :D Underbart… Hon har heller inte haft diarr sen vi pbrjade antibiotikakuren fr 6 veckor sedan!! Bara en gng, och det var direkt efter ormbettet. Nu fr vi avvakta tills hon blir terstlld frn denna prsen, innan vi ska se om vi behver gra ngot mer med Tincas mage. Frhoppningsvis lgger hon p sig ngra kilo nu efter att inflammationen lkt och hon r normal i magen igen. I s fall behver vi inte g vidare, men r hon fortsatt mager blir det nog en mag- och tarmbiopsi enligt veterinren fr att utesluta att ngot r fel.

Hon gr ju fortfarande p mycket mediciner fr ormbettet men mr ganska bra. Hon r trtt och sover mestadels av tiden, och fr bara korta koppelrastningar, men hon verkar inte lida av det s mycket nnu.

De senaste dagarna har jag lagt mnga timmar p att fixa med festprogrammet. Nu r det mesta klart och bara smpill kvar (det r det som tar tid!!). Bandet jag bestllt blev fel, s jag hoppas att rtt band finns att hmta i morgon.

Kram p er!