Jag blir rrd…

Ja, jag blir faktiskt rrd av all omtanke och alla vnliga och omtnksamma ord! :) Naturligtvis r det tungt med ytterligare en grej som hnder Tinca, man tycker ju att det skulle kunna vara tillrckligt ngon gng. Det blir lite lttare av att veta att ni finns drute och stttar. Jag har forskat nnu mera i det hr med ormbett och har insett att faran r lngt ifrn ver. Tinca fr ligga hemma och sova mestadels och fr bara komma ut p jttekorta rastningsrundor. Hon r p dagis p dagarna och fr ta det lugnt dr med, och inte flja med p deras lngpromenader. Hon r dock vldigt trtt, s trtt att vi tagit tempen p henne bde p dagis och hr hemma fr att kolla om hon ftt feber igen. Det hade hon inte s troligtvis r det medicinerna som gr henne s trtt.

Ikvll har vi skurat trgolvet p balkongen och frhoppningsvis kan vi olja det i morgon kvll, s det blir klart innan helgen d vi ska ivg till Karlskrona. Jag vet att mnga av er vntar p bilder och hemma-hos-reportage och jag lovar – det kommer! Men tiden rcker inte till fr att f det som jag vill ha det. Hoppas ni orkar vnta bara…

Tack fr att ni finns!