Fdelsedagsfirande och ngra foton

Jag hade en jttehrlig fdelsedagskvll tillsammans med Johan igr. Frst fick jag en bukett rda rosor och sedan blev jag utbjuden p restaurang. Jag lskar grillat ktt s han tog med mig till Gormet Grill hr i stan, vi har aldrig varit dr frut. Det var verkligen supergott! :D Dr fick jag sedan mitt paket och det var ett presentkort p en helkroppsmassage p Hudoteket. :) Gud s himmelskt underbart! Tack Johan fr en jttehrlig kvll! Sen satt vi och berttade historier frn vra jobb, p mitt jobb fr man ju hra en del roliga kommentarer och se en del kul grejer. Johan i sin tur har ganska komiska jobbarkompisar. *s* Ett barn igr: ”Grattis p verskott Kattis!” :) (Grattis i frskott? ;) )

Ikvll ska jag trffa ett par kompisar och spela minigolf och sedan g ut och ta nnstans. Vdret hr r underbart!! Det regnade och var svinkallt och blsigt hela frra veckan, sen p lrdagen nr min fest skulle vara s klarnade det upp och blev alldeles lagom. Nu r det dvarmt! :)

Syrner
Vackra syrner utanfr vrt hus.

Nyckelpiga
Nyckelpiga p en blomma, fotad med mitt nya objektiv.

Tinca
P vg till sndagens fiske stannade vi till vid en liten sj s Tinca fick simma lite.

Tinca
Min vackra Tinca.

Vatten
Tinca plaskar i vattnet.

Fiskevatten
En stor fisk som precis hoppat i vattnet, tyvrr hann jag inte med att fota nr fisken var ovanfr vattnet. En underbart vacker omgivning runt fiskesjn.