25 r sen…

Idag r det 25 r sen jag kom ut i vida vrlden. Jag vill tacka min mamma och pappa som gjorde det mjligt… :D

I fredags vad det avslutningsfest p jobbet, vi fick jttegod mat frn nn lokal cateringkvinna och sen var det ett par olika tvlingar dr man skulle tnka och skriva. I lrdags kom d alla slktingar p min fdelsedagsmiddag. TACK fr en jttehrlig dag! :) Och jttestort tack fr alla pengar som gjorde att jag kunde kpa mitt objektiv! Och tack frsts fr vriga presenter! Det var jtteroligt att ni alla kunde komma! Mamma och Alex stannade kvar till sndagen och Alex testade p att spela tennis med Johan och hans brder.

Jag har tagit mngder av hrliga bilder under helgen, men naturligtvis glmde jag att fotografera medans gsterna var hr, s inte ett enda foto har jag frn kalaset. :( Men andra bilder har jag, lgger ut nr jag fr tid ver.

Igr kvll kte vi ivg till Johans sj dr han r medlem i en flugfiskefrening, Tinca fick flja med och till en brjan var hon stirrig men hon lugnade sig sen. Hon ville bada och springa runt, inte alls sitta stilla i koppel.

Nu r det dags fr jobb och sen ikvll har Johan nn verraskning fr mig. Kram p er alla! :)