25 år sen…

Idag är det 25 år sen jag kom ut i vida världen. Jag vill tacka min mamma och pappa som gjorde det möjligt… :D

I fredags vad det avslutningsfest på jobbet, vi fick jättegod mat från nån lokal cateringkvinna och sen var det ett par olika tävlingar där man skulle tänka och skriva. I lördags kom då alla släktingar på min födelsedagsmiddag. TACK för en jättehärlig dag! :) Och jättestort tack för alla pengar som gjorde att jag kunde köpa mitt objektiv! Och tack förstås för övriga presenter! Det var jätteroligt att ni alla kunde komma! Mamma och Alex stannade kvar till söndagen och Alex testade på att spela tennis med Johan och hans bröder.

Jag har tagit mängder av härliga bilder under helgen, men naturligtvis glömde jag att fotografera medans gästerna var här, så inte ett enda foto har jag från kalaset. :( Men andra bilder har jag, lägger ut när jag får tid över.

Igår kväll åkte vi iväg till Johans sjö där han är medlem i en flugfiskeförening, Tinca fick följa med och till en början var hon stirrig men hon lugnade sig sen. Hon ville bada och springa runt, inte alls sitta stilla i koppel.

Nu är det dags för jobb och sen ikväll har Johan nån överraskning för mig. Kram på er alla! :)