Helgen

Helgen har gått väldigt fort, vi åkte ner till Halmstad på lördagsförmiddagen och blev bjudna på en läcker lunch av fadern bestående av sparris, chevréost och stenbitsrom. På kvällen var det då 50-årsfest – jätteroligt var det! Jag träffade en massa folk jag inte sett på jättelänge, vi rökte vattenpipa (utan tobak) och blev bjudna på drinkar av min syster som vill bli bartender. Bra jobbat Issa – nu vet du vilken min favorit är?? :D Tack Kerstin för en jättetrevlig kväll med god mat och tack pappa för hjälpen med Tinca medans vi var iväg! Vi kom inte isäng förrän sent, så jag var lagom mör när jag gick upp vid 8 på söndagmorgonen. Tinca fick vara i trädgården mesta delen av dagen men fick sedan följa med när vi åkte iväg för att göra ett besök hemma hos farmor och farfar och shoppa lite. Lunchen bestod av ruccolasallad, parmaskinka och mozarellaost – du har blivit en hejare på att göra lunch papsen! ;) Sen var det dags för hemfärd och med oss hem hade vi mitt gamla kära piano på släp. Nu står pianot här i vardagsrummet, väldigt ostämt och ganska fult – men det är MITT och är där det hör hemma för första gången på några år. *s*

Tinca har varit i trädgården många timmar den här helgen och hon sköter sig bra även om hon fortfarande springer fram och tillbaka mestadels av tiden. Nån gång hade hon dock lagt sig ner en stund – framsteg sen förra gången vi var där alltså! :)

På kvällen avnjöt vi mums från Oil & Vinegar som vi köpte på marknaden i fredags. Kronärtskockskräm med vitlök – gott! :D
Mums!

Tinca
Tinca har dragkamp med Johan om en gammal brandslang.
Tinca
Tinca hängandes i en tross från trädet.
Tinca

Tinca

Målle o Nelli
Målle och Nelli spanar på Tinca.

En kommentar:

Stängt för kommentarer.