Veterinärrapport, marknad, grannsämja och färdig hall

Börjar dagens rapport med att säga att vi varit magsjuka både jag och Johan ett par dagar, inte roligt varken för plånboken eller samvetet. :( Men vi har fått lite gjort här hemma i alla fall, äntligen sitter tapeten uppe i hallen! :D Det var en del bök med mönsterpassningen och att få det rakt när väggen själv inte var helt rak, men wow vad nöjda vi blev! Nu ska vi bara hitta ”rätt” hylla/hallmöbel (har inte bestämt oss för vad vi ska ha ännu) och lägga in klinkers i hallen så blir det perfekt! :) Beroende på vilket ljus det är, förändras färgen i tapeten!

Vägg

Vägg

Vägg

Idag var vi på återbesök hos veterinären för att ta bort Tincas stygn och få provsvaren. Hon har en inflammation i tunntarmen och ska gå på antibiotika i några veckor. Om tre veckor ska vi ta nya blodprov och se om de är bra. Är de inte det ska det göras en biopsi på Tincas mage och tarm för att utesluta vissa grejer. Knölarna de tagit bort var tumörer men godartade sådana, som är lätta att ta bort eftersom de sitter i huden. Om de väl sätter sig i kroppen är det värre… Hon väger nu 29,4 kg efter frukost, ungefär samma som förra gången alltså. Jag har läst igenom hela Tincas 17 sidor långa journal och dessutom min dagbok från Tincas första två år. Ingen rolig läsning. :(

Idag var det Jönköpings marknad och vi cyklade in till stan en stund på kvällen för att titta lite på folk. Vädret var fint och det var varmt! Jag köpte en tröja och lite grejer från Oil & Vinegar som vi ska ha som mysmat nån kväll. Vi stannade till vid Ica Maxi på hemvägen och köpte lite grejer så vi kunde göra tacos, men väl hemma fastnade vi nere på gräsmattan utanför grannarna och stod där i evigheter och pratade. Jättetrevligt men tiden rann iväg på kvällsmaten fick intagas vid 23.

I morgon åker vi ner till Halmstad på 50-årsfest och kommer tillbaka igen på söndag kväll, då med mitt piano på släp! :D Tack min kära far som förvarat det år mig så här länge! :) Nu får du äntligen mer plats!