Projekt: Hallen

Igår påbörjade vi vårt nya projekt: Renovering av hallen! Vi målar taket vitt, målar övriga väggar i samma kulör som vi har i sovrummet (Mio Snäcka) och sätter en fondtapet på ena väggen. Vi ska även lägga klinkers på hallgolvet. Igår la vi latexfog i skarvar som gått upp (tapeten är gammal och har lossnat lite vid taket), och tog bort tapeten från den väggen där vi ska ha vår fondvägg. Idag ska vi förhoppningsvis måla taket så vi kan måla väggarna i morgon när vi är lediga. Fondtapeten sätts upp när väggarna är klara. Golvet lägger vi vid ett senare tillfälle, när vi väl lagt klinkers kan vi ju inte gå på dem under det första dygnet och det är liiiite svårt i en lägenhet där hallen måste passeras vart man än ska gå! ;) Så det får bli ett lite senare projekt. Bilder från hallen kommer när vi är klara! Förresten måste jag ju lägga ut bilder från övriga renoverade rum med, jag vet att ni är många som frågar efter dem men tiden räcker inte till! ;)

Ikväll kommer en man från JBK hem till mig för att kolla lite på hemsidan, han ska ta över vissa delar. Så småningom ska jag försöka bli av med hela hemsidan, för intresset har falnat och dygnet har fått för få timmar! ;)

På lördag kommer pappa upp till Jönköping, han ska gå på Elmia Game Fair (Jakt och fiske-mässa) och jag funderar på att hänga med och kolla på alla hundgrejer, men vi får se. Kul att träffa farsan min ibland! :)

Tack för alla hälsningar angående mina nya glasögon! :D Idag har jag mina endagslinser för första gången och de sitter inte helt perfekt på ögonen. Jag ska på koll igen på måndag och då får vi se om jag ska byta sort eller om ögonen vant sig tills dess!

En kommentar:

  1. Så det renoveras, då har ni inga problem med sysselsättning i helgen då;)

    Ha en riktigt skön flygarehelg! :)
    Kram.

Stängt för kommentarer.