EFIT-dag och friskfrklaring!

ntligen har jag kommit p vad jag ska ha fr foto till Fotosajtens majtema, jag ska bara vnta in rtt tillflle att knppa bilden! (Det vill sga fint vder och att jag r hemma nr det r fint vder, men jag har ju ngra dagar p mig innan fotot mste vara frdigt.) Idn fick jag nr jag var ute och promenerade med Tinca igr kvll. Det var underbart vder, ganska bltt hr och var i markerna, men frisk luft och ganska varmt. Vi gick mestadels runt ngarna hromkring och det vxer s mycket syrener och andra hrliga blommande trd dr vi gick. h – vilka dofter! :) Ngon dag ska jag ta med mig en sax och klippa ner ngra syrener att ha i lgenheten…

Idag blev jag friskfrklarad hos optikern! ntligen fr jag bra linser igen!! :D Men jag ska rligt sga att jag trivs riktigt bra i mina nya glasgon, s jag har faktiskt beslutat mig fr att prova endagarslinser en mnad och se hur mycket jag anvnder dem. Det blir alldeles fr dyrt om jag anvnder dem varje dag, men eftersom jag gillar mina glasgon s knns det som att jag kan variera mig och ha glasgon ngra dagar i veckan, srskilt nr jag nu lagt ngra tusen p nya glasgon!

Glasgonen
Jag (med nya glasgonen!) och Tinca vid Munksjn, fotot taget av Johan.

Vackert
Vackert…

UPPDATERAT!
Lrdagens EFIT-bilder.