Vntan…

Denna veckan r nstan lika fullbokad som frra veckan, och jag knner att orken brjar tryta. Jag r pverkad av min pollenallergi – vldigt trtt, klda ver hela kroppen, kli i gonen och andningen r vl det jobbigaste. Vrst r nog kldan som jag fr framfrallt p kvllar och ntter, ibland knns det som att jag mste skrika rakt ut nr det inte ens hjlper att klia och klia. Till slut gr ju huden snder och d gr det ju dessutom ont. :(

I vrigt vntar jag mest p Tincas operation som r p fredag. Jag lmnar henne p Djursjukhuset p morgonen och hmtar henne sedan efter jobbet. Hoppas hoppas hoppas att hon lker snabbt den hr gngen, s hon inte blir tvingad till koppelpromenader under en lng period, hon mr verkligen inte bra av att inte f springa av sig. :(

P fredag r frhoppningsvis mina nya glasgon frdiga ocks, om jag har tur. De skulle frska skynda p bestllningen eftersom jag ser s dligt i mina nuvarande glasgon. Back to work!