Väntan…

Denna veckan är nästan lika fullbokad som förra veckan, och jag känner att orken börjar tryta. Jag är påverkad av min pollenallergi – väldigt trött, klåda över hela kroppen, kli i ögonen och andningen är väl det jobbigaste. Värst är nog klådan som jag får framförallt på kvällar och nätter, ibland känns det som att jag måste skrika rakt ut när det inte ens hjälper att klia och klia. Till slut går ju huden sönder och då gör det ju dessutom ont. :(

I övrigt väntar jag mest på Tincas operation som är på fredag. Jag lämnar henne på Djursjukhuset på morgonen och hämtar henne sedan efter jobbet. Hoppas hoppas hoppas att hon läker snabbt den här gången, så hon inte blir tvingad till koppelpromenader under en lång period, hon mår verkligen inte bra av att inte få springa av sig. :(

På fredag är förhoppningsvis mina nya glasögon färdiga också, om jag har tur. De skulle försöka skynda på beställningen eftersom jag ser så dåligt i mina nuvarande glasögon. Back to work!