rets frsta spr

Idag kte vi ner till stugan, det var soligt och en temperatur p 16,5 grader nr vi kte vid halv elva-tiden. Vl framme fick Tinca springa av sig lite innan jag band upp henne och gick ut fr att lgga rets frsta spr (bttre sent n aldrig, heter det vl?). Det blev 7 pinnar + slut, ngra hundra meter lngt (r alltid lika dlig p att uppskatta lngden!). Spret fick ligga i ungefr 1,5 timme och det blste rejlt mellan varven, eftersom det dessutom var varmt och torrt i marken, och Tinca inte sprat p vldigt lnge, s blev det egentligen fr svrt fr henne. Hon hittade alla pinnar men flurrade en del och tappade helt koncentrationen ett par gnger. Nsta gng blir det till att kra ett motivationsspr! :)

Tinca premirbadade ocks idag, tidigare har hon bara hoppat i till magen, men idag var hon i och simmade runt i Nissan! Hon sg s njd ut…

Tinca
Tinca vid grdsgrden som omringar fotbollsplanen vid stugan.

Tinca
”Hopp” sger matte, men menar frsts inte att man ska frska hoppa igenom grinden… *s*

Tinca
Efter att man lyckats hoppa in, gller det att hoppa ut igen!

Tinca
Hgt ver!

Tinca
Luktar runt i grset

Tinca
”Kom igen d matte, s sticker vi tillbaka till stugan!”

Tinca
”Nh…”

Tinca
”Denna gngen d?”